Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 18:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany doma porazily Klatovy a vyhrály počtvrté za sebou


Branky


14

Dobřany porazily ve 22. kole 4-2 Klatovy a dál vévodí soutěži. V prvním poločase diváci viděli 5 gólů a domácí šli do kabin za těsného vedení 3-2. V druhém poločase se dlouho nedokázal ani jeden tým prosadit, ale Dobřanům nakonec pojistil vítězství čtvrtým gólem Roubíček. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

5 gólů v prvním poločase

Hosté museli před zápasem řešit nepřijemnou záležitost se složením sestavy a do zápasu vstupovali v jedenácti lidech bez náhradníků. Již v 5. minutě Klatovy chybovaly v rozehrávce a toho okamžitě využili domácí, za které se prosadil Fabián. Hosté však rychle zareagovali, v 11. minutě poslal jeden z hráčů balón za domácí obranu, toho využil Mareš a pěkným lobem srovnal na 1-1. Dobřany si v 35. minutě vzaly vedení zpět, v dobré pozici se objevil T. Mertl a přesným zakončením upravil skóre na 2-1. Ve 42. minutě se navíc trefil nejlepší střelec soutěže Havlíček a domácí vedli už 3-1. Ve 46. minutě se dalším chytrým pasem za obranu prezentoval jeden z hráčů Klatov, tentokrát si balón našel Weber a snížil na 3-2. 

 

 

 

 

Roubíček pojistil vítězství

Od prvních minut v druhém poločase bylo na Dobřanech vidět, že chtějí co nejrychleji přidat čtvrtý gól a zápas definitivně rozhodnout. Klatovy se stáhly a poctivě bránily, zároveň čekaly na vhodnou příležitost k brejku, ta však nepřicházela, jelikož si domácí tým rovněž počínal svědomitě v defenzivě. Domácí trenér udělal během druhého poločasu dohromady čtyři změny, ale k překonání obranného valu hostů to stále nevedlo. V 89. minutě se však Dobřany konečně dočkaly, střídající Roubíček přidal čtvrtý gól a definitivně stvrdil vítězství domácího týmu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Karel Kripner, asistent trenéra: Úvod zápasu se nám povedl a už v 5. minutě po chybě hostujícího gólmana vstřelil úvodní gól Michal Fabián. Bohužel po jednom nakopnutém balónu jsme udělali chybu v defenzivě a soupeř vyrovnal na 1:1. My jsme měli celý zápas převahu v držení balónu, ale bohužel jsme se nemohli prosadit ve finální části. Pomohla nám paradoxně standardní situace, ze které jsme přidali druhý gól. Ve 42. minutě jsme přidali třetí gól, ale těsně před koncem poločasu jsme opět darovali soupeři gól, kterým snížil na 3:2. Po přestávce už to byla hra do plných, protože soupeř zalezl v deseti lidech na svoji polovinu a nám se povedlo přidat čtvrtou branku až těsně před koncem utkání. Připsali jsme si důležité tři body do tabulky a příští týden zajíždíme v sobotu do Blovic.

SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl, hráč: Do Dobřan jsme přijeli přesně v jedenácti lidech, hrát musel i náš trenér. Už v 5. minutě jsme bohužel inkasovali po špatné rozehrávce a poslali tak domácí do vedení. V 11. minutě Ondra Mareš využil výborného nákopu za obranu a přeloboval domácího brankáře, čímž nám opět dodal naději na hratelný výsledek. Ve 35. a 42. minutě se ovšem domácím podařilo přidat dvě branky a ujali se tak vedení 3:1. Těsně před koncem prvního poločasu se nám podařilo snížit, o gól se postaral Sebastian Weber, který skóroval po téměř identické akci, jako Mareš, a tak jsme odcházeli do kabin za stavu 3:2. Druhý poločas moc šancí nenabídl, snažili jsme se poctivě bránit a čekat na brejkovou situaci, která bohužel nepřišla. V 89. minutě domácí vstřelili branku na 4:2 a pečetili tak své vítězství. Sice jsme z Dobřan žádný bod nepřivezli, ale i tak jsme byli s výkonem spokojení, protože nikdo z nás tento výsledek vzhledem k sestavě neočekával.



Sestavy


TJ Dobřany
F. Jehlík [-] - M. Gleissner [-] , V. Bouček [-] , T. Mertl [-] - P. Brabec [-] , L. Radič [-] (67. J. Ebelender [-] ) , Š. Mertl [-] (84. D. Málek [-] ) - O. Havlíček [-] , M. Fabián [-] (81. J. Roubíček [-] ) - M. Hohlberger [-] , J. Rajt [-] (67. P. Hejhal [-] )

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - L. Korpa [-] , O. Mareš [-] , Z. Cibulka [-] , J. Fiala [-] , S. Weber [-] , J. Pretzelmayer [-] , T. Partyngl [-] , Z. Kotáb [-] , J. Kolerus [-] , J. Ježek [-]

ŽK: 73. Š. Mertl , 84. O. Havlíček , 87. P. Hejhal - 27. T. Partyngl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kraus Jan - FRGAL Lukáš, HEBR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jiří Multrus
Tip experta: výhra domácích

Dobřany si doma pohlídají vítězství, protože z Klatov posily ven nejezdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích