2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 14:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolešiny přetlačily předposlední Pačejov, na straně domácích se prosadil brankář z výkopu


Branky


14

Bolešiny na domácím hřišti vyhrály nad Pačejovem těsně 2-1. Hosté se krátce po přestávce ujali vedení, ale domácí odpověděli o několik minut později kuriózním gólem, který vstřelil gólman rovnou z výkopu. Domácí rozhodli těsně před koncem, v 94. minutě zajistil Bolešinám tři body střídající Šilhavý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Utkání dvanáctého týmu s třináctým bylo od úvodních minut velmi vyrovnané. Oba týmy se snažily hrát ze zajištěné obrany a nikam se zbytečně nehrnuly, což samozřejmě mělo za následek minimum šancí. Již v 8. minutě musel na hostující straně střídat zraněný Hlůžek a na jeho místo přišel F. Štěpán. V prvním poločase byla k vidění na obou stranách jedna zajímavá šance, ale ani jeden z týmů se nedokázal prosadit. Nebylo proto překvapením, že do šaten hráči odcházeli za nerozhodného stavu 0-0. 

Brankář Simbartl se prosadil z výkopu

Do druhého poločasu vstoupil lépe Pačejov. Hned v 52. minutě hosté sehráli rychlý protiútok, na jehož konci stál F. Štěpán a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. O minutu později museli domácí řešit další nepříjemnost, kapitán Farný z důvodu zranění už nemohl pokračovat v zápase a na jeho místo nastoupil Matějka. Kuriózní situace nastala v 64. minutě, domácí brankář Simbartl se prezentoval dlouhým výkopem, do míče se značně opřel vítr a překvapeného gólmana hostů nečekaně přeskočil, 1-1. Pačejov si vzápětí vypracoval dvě zajímavé příležitosti, Bolešiny však podržel dobrými zákroky Simbartl. V 94. minutě se po centru z pravé strany dostal k balónu střídající Šilhavý, míč netrefil úplně razantně, ale ten přesto skončil přesně u tyče. Bolešiny porazily Pačejov těsně 2-1 a získaly velmi důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Do zápasu vstoupily oba týmy hodně opatrně a v prvním poločase hra příliš fotbalové krásy nenabídla. My jsme si vypracovali jednu šanci, ale nedokázali jsme ji proměnit a to samé soupeř. Po přestávce jsme bohužel brzo inkasovali z protiútoku a ještě se nám zranil kapitán. Nicméně poté jsme vstřelili velmi šťastný gól, když se náš brankář trefil rovnou z výkopu. I poté byla hra hodně vyrovnaná s šancemi na obou stranách. Nakonec jsme rozhodli gólem v 94. minutě, kdy po nepříliš povedené střele skončil balón v brance.




Sestavy


SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - R. Šindelář [-] , D. Kuchárik [-] (80. O. Kaiser [-] ) , M. Moravčík [-] (46. J. Pitel [-] ) , D. Kolář [-] , T. Stupka [-] , P. Vizinger [-] (86. K. Šilhavý [-] ) , R. Farný [-] (53. P. Matějka [-] ) , J. Brtník [-] , D. Kaiser [-] , Š. Bauer [-]

TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - V. Panuška [-] , M. Klásek [-] , D. Hradil [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] (8. F. Štěpán [-] ) , J. Ticháček [-] , L. Šmrha [-] , M. Mareš [-] , F. Kába [-] , M. Kubaň [-]

ŽK: 86. J. Brtník - 90. M. Klásek , 93. J. Ticháček .
Hráči zápasu: D. Kuchárik , V. Simbartl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TYKAL Martin - CUPL Patrik, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jiří Multrus
Tip experta: výhra domácích

Bolešiny musí vyhrát a odskočit Pačejovu v tabulce.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích