P. Braun 28. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:30

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Chotěšov těsně vyhrál nad Štěnovicemi


Branky


28. P. Braun (p.)
14

Chotěšov zvítězil na domácí půdě nad Štěnovicemi 1-0. O jedinou branku zápase se postaral ve 28. minutě Braun, který proměnil pokutový kop. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Braun otevřel skóre zápasu z pokutového kopu

Chotěšov absolvoval již třetí zápas za poslední týden a na jeho výkonu to bylo od začátku znát. Domácímu týmu chybělo kvůli zranění hned několik důležitých hráčů a v prvních 20 minutách museli kvůli zdravotním problémům střídat Schamberger a Milička. I přesto šel Chotěšov do vedení, ve 28. minutě se provinil jeden z hostujících hráčů faulem v pokutovém území a rozhodčí pískl penaltu. Tu si vzal na starost Braun a přesnou střelou otevřel skóre zápasu. Hra se poté odehrávala především na polovině Štěnovic, ale ty soupeři už žádnou vyloženou šanci nedovolily. Naopak, hosté mohli po pěkné akci vyrovnat, střelu však zlikvidoval pozorný brankář domácího týmu. 

Po přestávce bez branek

V druhém poločase se hra téměř nezměnila, Chotěšov dobře kombinoval, držel balón na svých kopačkách a Štěnovice pomalu a trpělivě přehrával. Domácí zahrávali v druhé půlce řadu standardních situací, které ovšem nedokázali využít. Nutno dodat, že na straně Štěnovic několikrát stálo štěstí, když skončil míč na brankové konstrukci. Domácí si těsný náskok zkušeně pohlídali a ve 21. kole porazili Štěnovice 1-0. Chotěšov je v současné chvíli na druhém místě, zatímco Štěnovice jsou stále poslední. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: V dalším zápase se na nás podepsala únava ze třetího utkání v týdnu a ve spojení s velkou marodkou to pro nás od začátku nebyl lehký zápas. Další nepříjemností byla dvě nucená střídání v prvních 15 minutách. I tak jsme hráli aktivněji než soupeř, vytvořili jsme si několik šancí, ale jediný gól jsme dokázali vstřelit z penalty. Další pokusy zlikvidoval gólman a nebo končily mimo branku. Ve druhém poločase jsme chtěli navýšit skóre, bohužel i naše další příležitosti brankou neskončily. Několikrát jsme trefili brankovou konstrukci, měli jsme hodně rohových kopů, ale bez výsledku. Vítězství jsme si však v klidu pohlídali a bereme další důležité tři body.

TJ Sokol Štěnovice
Miloslav Matoušek, hráč: Dnes jsme zavítali na hřiště Chotěšova, který se potýká s nemalou marodkou, což se projevilo u domácích brzkými střídáními, kdy dostali šanci mladí hráči v kádru. Ani naše mužstvo však nebylo kompletní. Do zápasu jsme vstoupili s podobnou taktikou jako v posledních zápasech, zodpovědným výkonem v obraně, kdy si s námi soupeř nevěděl rady. Hra probíhala většinou na naší polovině, ale domácí se nedostávali k zakončení. Až po chybě našeho bránícího hráče kopali domácí penaltu, kterou proměnili. My jsme v prvním poločase měli dvě hezké akce, po první nám chyběli k zakončení centimetry a poté jsme se díky dobré kombinaci dostali do vyložené šance, ale bohužel domácí brankář byl na místě. Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu jako ten první, ale výborný výkon našich obránců nedovolil domácímu týmu vstřelení další branky. Takže. i když jsme hráli spíše na naší polovině a hlavně domácí dokazovali, že jsou silní v kombinaci, tak jsme se i my dostávali do slibných šancí a soupeře jsme potrápili, bohužel to dnes nevedlo k bodům.



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Vacek [-] - M. Brabec [-] , T. Vacek [-] , P. Milička [-] (23. J. Hőnig [-] ) , L. Calta [-] - P. Braun [-] , J. Schamberger [-] (3. D. Křen [-] ) , J. Multrus [-] , V. Bednář [-] , J. Zahoř [-] - A. Štökl [-] (89. D. Nohava [-] )

TJ Sokol Štěnovice
Z. Minařík [-] - . Koželuh [-] (46. J. Šimek [-] ) , M. Fabián [-] , P. Volf [-] , T. Fink [-] , J. Lederer [-] , J. Jůza [-] , Z. Švec [-] , J. Uxa [-] , M. Matoušek [-] , J. Tomašek [-] (74. P. Brejcha [-] )

Hráči zápasu: M. Vacek , V. Bednář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BUCHTELÍK Lukáš - ŠKARDA Jiří, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jan Šebek
Tip experta: výhra domácích

Opět tipuji domácí, kluci z Chotěšova předvádí hlavně doma skvělou hru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích