R. Rous 28.
1:1
(1:1)
45. D. Juhaňák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:30

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice doma se Svéradicemi nerozhodně


Branky


28. R. Rous - 45. D. Juhaňák (p.)
14

Blovice ve 21. kole remizovaly na domácím hřišti se Svéradicemi 1-1. Duel plný soubojů a tvrdé hry přinesl kromě dvou gólů také šest žlutých karet a dvě červené. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly na obou stranách, červené karty na obou stranách

Za příjemného fotbalového počasí se Blovice snažily hrát od začátku aktivně, nepřesností a nefotbalových situací z jejich strany však bylo až neuvěřitelně mnoho. Z přemíry snahy zřejmě nechávaly často zadní vrátka obrany otevřené a hned v 8´hosté vstřelili branku, naštěstí – střelec byl v ofsajdu, branka tedy neplatila. Domácí se snažili o kombinaci, ale do nebezpečných situací se dostávali velice kostrbatě, hra se odehrávala především mezi vápny. Naopak hosté byli nebezpeční při zahrávání RK nebo též dokázali z dlouhého autového vhazování několikrát překvapit obranu Blovic. Domácí zahazovali jednu šanci za druhou, ty své spálil Vokurka, Rous a především Krásný, kterému zápas vůbec nevyšel. V 28´důsledně balon sledoval až k brankové čáře, jinak neviditelný, Bláha, který vrátil míč před branku, kde pohotově šanci zakončil Rous. V 44´zkratovitě zahrál rukou ve vápně mladíček Břicháček, dostal ČK a z následné PK hosté srovnali, 1:1. Do poločasu se nechal za vulgarity ještě vyloučit jeden z hráčů hostů.

Diváci se dalšího gólu nedočkali

Přestože se domácí snažili být více na balonu, nepřesností, nervozity, soubojů na hraně přibývalo, takže se logicky „žlutilo“. Celkem 6 žlutých a 2 červené, to není lichotivá bilance. Domácí hráli jako v křeči, a naopak hosté měli také dvě tutovky, jednou se jejich útočník netrefil ze 2m do brány, podruhé již překonaného brankáře zachránil kapitán Heřman, který vykopl balon z blovické branky. Domácí se v závěru pokusili ještě o tlak, asi všichni počítali s nastavenými minutami, ale hlavní arbitr byl jiného názoru a utkání, k překvapení všech, v 90´ukončil.

 

Autor reportu: Luboš Horvát



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát, asistent trenéra: Stále je ve mně pachuť z celkového průběhu zápasu, musím říct, že i s respektem k soupeři, oba mančafty podaly výkon na úrovni III. třídy. Vzpomněl jsem si na Míru Herouta, legendu regionální kopané, který však již není mezi námi, a jenž dlouhá léta působil mj. právě ve Svéradicích. Ten by nám za takovou „čutanou na kozím plácku“ asi nafackoval?! Možná naši kluci ztratili motivaci, když se nám špička soutěže vzdálila, možná na nás leží nějaká deka?! No, uvidím, jaké bude klima v kabině v úterý na tréninku…




Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Houdek [-] , A. Zdvořáček [-] , M. Heřman [-] , L. Břicháček [-] - L. Krásný [-] , R. Rous [-] , D. Tříska [-] , J. Vokurka [-] - J. Blaha [-] (74. M. Vojtěch [-] ) , J. Diviš [-] (86. M. Štětina [-] ) -

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , L. Petřík [-] (67. F. Hrachovec [-] ) , S. Makovec [-] , P. Chládek [-] , D. Juhaňák [-] , P. Majer [-] , D. Pánek [-] (90. F. Šuhajda [-] ) , M. Doležal [-] , V. Červený [-] , P. Mičkal [-]

ŽK: 61. D. Tříska , 70. L. Krásný , 86. R. Rous - 14. L. Petřík , 72. P. Mičkal , 86. D. Juhaňák . ČK: 44. L. Břicháček - 46. P. Chládek .
Hráči zápasu: M. Heřman - D. Juhaňák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAUR Roman - KOZÁK Pavel (N), PÁNEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jan Šebek
Tip experta: výhra domácích

Svéradice nejsou v herní pohodě a Blovice předvádí líbivý fotbal.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích