2:2
(1:1)
43. R. Rous
47. R. Rous
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná doma s Blovicemi nerozhodně


Branky


5. T. Hrach , 84. P. Tančouz - 43. R. Rous , 47. R. Rous
11

Losiná remizovala ve 20. kole s Blovicemi 2-2. Na rychlý gól domácího týmu zareagoval dvěma brankami krátce po sobě hostující Rous. Losiná se však nevzdala a v 84. minutě ji vystřelil bod střídající Tančouz. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se prosadily oba týmy

Malé hřiště, nerovný terén, dlouhé nakopávané balony, souboj jeden za druhým, bojovnost na hranici regulérnosti. To vše předurčilo ráz celého utkání, kde si fotbalový fanoušek příliš nepochutnal. Domácím vyšel začátek, již v 5´ve středu hřiště nedokázali hosté zastavit zárodek útoku, šikovně se protáhl obranou Hrach, který nejdříve brankáře Šabatu na poprvé nepřekonal, ale následující střela již skončila v síti, 1:0. Blovice se nechtěli s takovým stavem smířit, ale příliš se jim u branky soupeře nedařilo. Až po jednom ze soubojů, který skončil faulem, zahrával do vápna hostující Tříska PřK, balon se po několika tečích odrazil zpět před Radka Rouse a ten halfvolejem dopravil míč do branky, srovnáno „ do šatny“, 1:1.

Tančouz vystřelil Losiné bod

Po přestávce patřili úvodní minuty naopak hostům, v 47´si křižný pas našel na křídle Krásný, ten udělal kliku dovnitř a prudce vypálil pouze do tyče, ale odražený balon vrátil do branky opět Rous, 1:2. Ani domácí však nechtěli doma podlehnout, dvě branky je nezlomily, naopak i oni byli nebezpeční. Nejdříve se v 48´ocitl tváří v tvář jeden z útočníků blovickému brankáři, který jej vychytal a během dalších deseti minut brankáře Šabatu zachránila tyč, kdy balon prošel nejdříve napříč celým vápnem a domácí útočník netrefil odkrytou bránu. Losiná se přesto dočkala v 84', poněvadž při jednom z autových vhazování, nebyli hosté dostatečně koncentrovaní, míč se dostal až na malé vápno a odsud již snadno skóroval Tančouz, 2:2. Dramatickou tečku měli ve své režii oba střídající hráči Blovic, kdy Bláha po pravé straně potáhl míč, přihrál jej na střed Rousovi J., ale ten vyběhnuvšího gólmana nepřekonal. Takže hosté urvali pouze bod, což je pro ně další zklamání.

 

Autor reportu: Luboš Horvát



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a po brejkové situaci jsme šli do vedení 1-0. Poté se na hřišti spíše bojovalo a vyložené šance si nevypracovalo ani jedno mužstvo, nicméně těsně před koncem prvního poločasu jsme bohužel inkasovali vyrovnávací gól po standardní situaci. Po přestávce soupeř vstřelil rychlý gól, což nás konečně zase probralo a začali jsme opět hrát. Následně jsme měli několik tutovek, ty jsme však trestuhodně neproměnily. Musím říct, že někdy je až s podivem, co dokážeme spálit. Naštěstí se nám v 84. minutě podařilo srovnat a vybojovali jsme aspoň bod.

TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát, asistent trenéra: V Losiné se nikdy nehrálo dobře, na co jejich kluci nedosáhli fotbalově, to dokáží nahradit důrazem a bojovností. Co nás trochu zarazilo, byla kvalita trávníku, ten byl hodně špatný, balon po něm poskakoval, takže mluvit o nějaké přesné kombinaci při hře se nedalo. Ale podmínky pro oba mančafty jsou stejné, to je fakt. Nemohli jsme však využít naplno naše zbraně, což je rychlost a právě, ona zmíněná, přesná kombinace. A také si můžeme pořídit patent na herní nekázeň a hrubky v defenzivě. To platí pro celý tým, nejen pro obranu. Musíme zabrat všichni, a to především v trénincích, máme na to celý měsíc, na poslední dvě červnová kola již nic nenatrénujeme. Tréninky jsou alfou a omegou úspěchu, tak to bylo, je a bude.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
D. Hora [-] - P. Novotný [-] , M. Gavora [-] , T. Pech [-] (60. D. Matulka [-] ) , R. Spörl [-] , T. Hrach [-] , M. Bodanský [-] (73. P. Tančouz [-] ) , L. Šindelář [-] , V. Tobrman [-] , M. Pešek [-] (46. O. Hubka [-] ) , M. Šindelář [-] (70. O. Tic [-] )

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Houdek [-] , A. Zdvořáček [-] , M. Heřman [-] , R. Kolář [-] (77. I. Ivanov [-] ) - J. Diviš [-] , R. Rous [-] , D. Tříska [-] , L. Břicháček [-] (68. J. Blaha [-] ) - L. Krásný [-] , L. Skřivan [-] (77. Š. Merhaut [-] ) -

Hráči zápasu: P. Tančouz - R. Rous .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: STREJCOVÁ Tereza - KRAUZ Jan, KLIK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jan Boček
Tip experta: výhra hostů

Losiná má zkušený tým. Blovice to nebudou mít jednoduché, ale zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích