4:2
(1:1)
33. T. Hrach
60. T. Hrach (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 15:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy doma nezaváhaly, utkání rozhodly v poslední patnáctiminutovce


Branky


9. M. Pešek , 50. A. Vacek , 74. B. Valeš , 77. O. Mareš - 33. T. Hrach , 60. T. Hrach (p.)
11

Klatovy na domácím hřišti nezaváhaly a v 19. kole porazily Losinou 4-2. Utkání bylo dlouho dobu vyrovnané, ale domácí tým rozhodl o třech bodech dvěma brankami v posledních patnácti minutách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První vítěze nepřinesl

Úvod utkání byl ve znamení aktivity domácího týmu, Klatovy dobře kombinovaly a během několika minut si vytvořily zajímavé šance. V 9. minutě Vacek našel krásnou přihrávkou Peška a ten v ideální pozici uklidil míč do odkryté branky. Losiná mohla vzápětí vyrovnat, ale vyložené šance neproměnila. Ve 33. minutě se ale hosté už dočkali, zakončení Hracha si nešťastně srazil do brány jeden z domácích hráčů a vyrovnal tak na 1-1. Vyrovnaný první poločas další gól nepřinesl, a tak se šlo do kabin za remízového stavu. 

Valeš a Mareš rozhodli o výhře Klatov

Klatovy začaly druhý poločas stejně jako první. V 50. minutě si Fiala vyměnil balón s Vackem a druhý jmenovaný přesnou střelou překonal brankáře Losiné podruhé. Hosté ovšem se soupeřem drželi krok, v 60. minutě se jeden z domácích hráčů provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a rozhodčí odpískal penaltu. K té se postal Hrach a zkušeně ji proměnil. V následujících minutách se obě mužstva dostala do slibných šancí, ale pátý gól stále nepřicházel. Nakonec Klatovy rozhodly utkání v poslední patnáctiminutovce, nejdřív se v 74. minutě prosadil Valeš a o tři minuty později na něj gólově navázal tvrdou střelou z hranice vápna Mareš. Losiná už zápas nezdramatizovala, a Klatovy si tak připsal domácí výhru 4-2. 



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl, hráč: Začali jsme hodně aktivně, hned v úvodních minutách jsme si vytvořili zajímavé šance a tak trochu soupeře zaskočili. V 9. minutě otevřel skóre Matouš Pešek, který doklepával míč do brány po přihrávce Adama Vacka. Soupeř se postupem času rozkoukal a také si dokázal vytvořit několik zajímavých šancí, které ovšem nedokázal proměnit. Ve 33. minutě jsme opět skórovali, ovšem do špatné brány, takže stav byl 1:1 a do poločasu se již nezměnil. Hned v 50. minutě se prosadil Adam Vacek po hezké souhře s Kubou Fialou. Losiná odpověděla po deseti minutách gólem z penalty, která byla bohužel pro nás správně nařízená. Od 60. minuty se však soupeř už na žádný útočný výpad nezmohl a my jsme začali opět dominovat. Odměnou nám byl gól Boba Valeše v 74. minutě, který se trefil téměř identicky, jako v 9. minutě Matouš Pešek, asistoval opět Adam Vacek. Na konečných 4:2 upravil v 77. minutě Ondra Mareš, který tvrdou přízemní střelou na hranici velkého vápna prostřelil brankáře a zajistil nám tak velmi cenné a zasloužené 3 body.

TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Určitě nás opět můžou mrzet neproměněné šance. Soupeř více držel míč a měl herní převahu, ale na vyložené šance to bylo vyrovnané utkání. My jsme i v druhém poločase měli několik dobrých příležitostí, které jsme bohužel nevyužili. Soupeř nám udělil lekci z produktivity a rozhodla určitě jeho převaha ve středu hřiště.



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - A. Vacek [-] , S. Weber [-] (86. L. Korpa [-] ) , J. Pretzelmayer [-] (46. B. Valeš [-] ) , M. Pešek [-] , T. Partyngl [-] (54. O. Mareš [-] ) , A. Prančl [-] , J. Potužník [-] , J. Fiala [-] , J. Kolerus [-] , M. Barborka [-]

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Gavora [-] , R. Spörl [-] , P. Tančouz [-] (72. T. Pech [-] ) , T. Hrach [-] (77. D. Hora [-] ) , M. Bodanský [-] , D. Matulka [-] , L. Šindelář [-] , V. Tobrman [-] , M. Pešek [-] , M. Šindelář [-]

ŽK: 74. B. Valeš - 42. L. Šindelář .
Hráči zápasu: A. Vacek , A. Prančl .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Bína Roman - GAŠPÁR Ján (N), GUBIŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích, naváží na výhru ve Štěnovicích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů