Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj třináctého týmu s jedenáctým opanoval Pačejov


Branky


11

Pačejov zvítězil v 19. kole nad Svéradicemi 4-1. Domácí rozhodli o výsledku utkání v druhém poločase, kdy soupeři během 30 minut nasázeli tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Pačejov vlétl do utkání aktivně a již v 7. minutě šel do vedení, když se pěkně trefil V. Klásek. Svéradice se okamžitě snažily vyrovnat, ale jejich útočné pokusy končily buď nepřesně nebo si s nimi poradila pozorná obrana domácího týmu. Ve 20. minutě musel na domácí straně střídat zraněný Hlůžek, kterého nahradil Mareš. I domácí měli v dalších minutách prvního poločasu několik dobrých přílěžitostí, které ovšem v branku nepřetavili. Hosté se dočkali až ke konci první půlky, ve 39. minutě se v dobré pozici objevil Kába a přesným zakončením vyrovnal na 1-1. 

Pačejov se rozstřílel

Do druhé půlky udělal domácí trenér dvě změny. V zápase skončili M. Klásek a Šmrha a místo nich přišli J. Klásek a F. Štěpán. Dvojité střídání Pačejovu prospělo a v 50. minutě si vzal zpět vedení po brance Hradila. V 64. minutě už to bylo o dvě branky, když se prosadil střídající F. Štěpán. Druhý novic na trávníku J. Klásek zřejmě nechtěl zůstat pozadu za svým spoluhráčem a v 78. minutě zvýšil už na 4-1. Tento tah trenérovi vyšel, jelikož se krátce po sobě prosadili oba střídající hráči. V závěru zápasu se ještě nechal po druhé žluté kartě vyloučit hostující Juhaňák. Pačejov vyhrál nad Svéradicemi 4-1 a odčinil porážku z Losiné. 



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - V. Panuška [-] , M. Klásek [-] (46. F. Štěpán [-] ) , D. Hradil [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] (20. M. Mareš [-] ) , J. Ticháček [-] , L. Šmrha [-] (46. J. Klásek [-] ) , F. Kába [-] , M. Kubaň [-] , V. Srp [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , S. Makovec [-] , L. Petřík [-] , A. Vachuška [-] , D. Juhaňák [-] , V. Beránek [-] (78. D. Pánek [-] ) , V. Brůha [-] , M. Doležal [-] , M. Mládek [-] , P. Mičkal [-]

ŽK: 57. O. Štěpán - 45. P. Mičkal , 76. D. Juhaňák . ČK: 86. D. Juhaňák .
Hráči zápasu: V. Klásek .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Bína Roman - KAISER Daniel, KEČKEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Pačejov bývá doma nebezpečný a nějaký bod by si určitě už taky rád připsal do tabulky, zde volím remízu.

Tip: výhra domácích