1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 14:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany otočily utkání s Bolešinami a opět jsou první


Branky


11

Dobřany zvítězily na půdě Bolešin 2-1. Hosté po prvním poločase prohrávali 0-1, ale po přestávce se jim po brankách Havlíčka a Brabce podařilo utkání otočit a z Bolešin si odvezli cenné tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Farný poslal Bolešiny do vedení

Bolešiny byly na favorita dobře připravené a od začátku zápasu to bylo vidět. Dobřany se snažily o přesnou a rychlou kombinaci, což se jim i dařilo, ale překonat  připravenou obranu domácího týmu pro ně bylo v prvním poločase obtížné. Oba týmy hrály s velkým nasazením a hra byla poměrně vyrovnaná, domácí si několikrát pomohli dlouhými nakopávanými balóny, z čehož vzniklo několik zajímavých příležitostí, které ovšem neměly gólový konec. V závěru poločasu se však už radovali, ve 40. minutě se k balónu dostal kapitán Farný a výhodné pozici otevřel skóre utkání. 

Dobřany utkání otočily, rozhodl Brabec

Dobřany po přestávce pokračovaly ve své hře a postupem času byly stále nebezpečnější. Bolešiny dlouho vzdorovaly, ale v 68. minutě už kapitulovaly, když se prosadil nejlepší střelec soutěže Havlíček, který vsítil již svou 21. branku v tomto ročníku. Fotbalisté hostujícího týmu celý zápas makali a jejich snaha se vyplatila v 78. minutě, kdy vsítil druhou branku Brabec, čímž poslal Dobřany do vedení. Hosté si těsný náskok zkušeně pohlídali do konce utkání a v 19. kole si z Bolešin odvezli velmi cenné tři body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Dobřany
Josef Kožíšek, trenér: Věděli jsme, že nás nebude čekat vůbec jednoduché utkání, což se také potvrdilo. Kluci utkání odmakali a získali jsme pro nás velice důležité tři body. Tentokrát bych chtěl pochválit celé mužstvo. Důležité bude potvrdit toto vítězství příští zápas doma proti Horažďovicím.



Sestavy


SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - J. Pitel [-] (66. P. Hodl [-] ) , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , Z. Rückl [-] , J. Pitel [-] , P. Vizinger [-] , R. Farný [-] , J. Brtník [-] , D. Kaiser [-] , Š. Bauer [-]

TJ Dobřany
F. Jehlík [-] - M. Gleissner [-] , J. Ebelender [-] , D. Málek [-] , V. Bouček [-] , T. Mertl [-] - Š. Mertl [-] , P. Hejhal [-] (60. T. Klír [-] ) , P. Brabec [-] - O. Havlíček [-] (80. L. Radič [-] ) , M. Fabián [-]

Hráči zápasu: O. Havlíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Červený Václav - JEDLIČKA Jiří (N), KRATOCHVÍL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Dobřany venku v poslední době nevyhrávají a malé hřiště by jim nemuselo v našem svatostánku vyhovovat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů