3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2023 18:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov v dohráce porazil Měcholupy a posunul se na třetí místo


Branky


36. A. Štökl , 50. J. Schamberger (p.) , 90. J. Multrus
13

Chotěšov zvítězil v dohrávce 18. kola 3-0 nad druhými Měcholupy. Domácí po výhře poskočili na třetí místo a bodově se dotáhli právě na hostující tým. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štökl otevřel skóre

Do utkání vstoupily oba týmy s velkým nasazením. Měcholupy měly zpočátku lehkou převahu, ale postupem času se hra vyrovnala. Prvních 30 minut se obešlo bez vyložených šancí a oba celky velmi dobře bránily. Ve 36. minutě však chyboval hostující brankář, což okamžitě potrestal Štökl a vstřelil vedoucí branku Chotěšova. O několik minut později se fotbalisté Měcholup dožadovali pokutového kopu po zákroku jednoho z domácích hráčů, rozhodčí však faul nezapískal a hra pokračovala dál. Do dalších vyložených šancí se ani jeden z týmů v prvním poločase už nedostal, a tak hráči odcházeli do kabin za stavu 1-0 pro Chotěšov.

Domácí přidali další dvě branky

V 50. minutě došlo k dalšímu spornému momentu. Po souboji v pokutovém území Měcholup spadl hráč Chotěšova a rozhodčí to tentokrát vyhodnotil jako penaltu, i přes velkou nevoli hostujícího týmu. Schamberger se následně postavil k balónu a přesnou střelou zvýšil na 2-0. Poté hostům nezbylo nic jiného, než otevřít obranu. Toho několikrát využil Chotěšov a ve dvou případech byl velmi blízko třetího gólu. Ten nakonec přišel až v 90. minutě, kdy se trefil Multrus. Chotěšov v dohrávce 18. kola porazil Měcholupy 3-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: V dohrávce k nám přijelo mužstvo Měcholup, takže nás čekal nelehký soupeř z čela tabulky. Utkání začalo dle očekávání ve vysokém tempu, ale vyloženou šanci si nevytvořil ani jeden z týmů. Na obou stranách bylo pár střel ze střední vzdálenosti. Ve 36. minutě jsme se dostali do vedení po úspěšné akci po pravé straně a následné chybě gólmana. Do poločasu se už nic zásadního nestalo. Na začátku druhého poločasu jsme začali aktivněji a po průniku záložníka Zahoře byla nařízena penalta, kterou s přehledem proměnil Schamberger. Soupeře to trochu nakoplo a začal hrát rovněž aktivněji, měl spoustu dlouhých nákopů dopředu, ale ve vápně neuspěl. My jsme si vytvořili ještě asi 4-5 šancí, po nichž jsme nastřelili dvakrát tyř a v poslední minutě jsme upravil skóre na 3-0 po krásném uvolnění Šimana.

TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Myslím si, že jsme do zápasu vstoupili docela dobře, ale naší hře chybělo více šancí. Soupeř postupem času utkání vyrovnal, ovšem stejně jako my se jen zřídka dostával do vážnějších příležitostí. Bohužel ve 36. minutě jsme po našem zaváhání v obraně domácímu týmu darovali branku. O několik minut později se jeden z hráčů Chotěšova provinil zcela očividným nedovoleným zákrokem v pokutovém území, ale k našemu překvapení rozhodčí penaltu nezapískal. Nutno dodat, že se jednalo o klíčový moment v celém utkání. Po přestávce se hra moc nezměnila, oba týmy velmi dobře bránily a šancí bylo na obou stranách pomálu. Druhý sporný moment nastal v 50. minutě. Náš hráč v pokutovém území čistým způsobem zasáhl před dotírajícím protihráčem a ustřelil mu balón na rohový kop, při skluzu ho vůbec nezasáhl a nebyl s hráčem soupeře v žádném kontaktu, ten i přesto spadl a sudí tentokrát ukázal na značku pokutového kopu, i když musím říct, že byl snad jediný, kdo nějaký "faul" viděl. Po proměněné penaltě soupeře jsme byli nuceni hru otevřít a Chotěšov se ještě do konce zápasu dostal do několika vyložených šancí a po jedné z nich přidal třetí gól. Určitě naše výkony nejsou poslední týdny optimální, Chotěšov proti nám hrál velmi dobře, ale frustruje nás skutečnost, že již v třetím zápase po sobě ovlivnil hru rozhodčí svými rozhodnutími v náš neprospěch.



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Vacek [-] - M. Brabec [-] (73. M. Bednář [-] ) , T. Vacek [-] , P. Milička [-] , L. Calta [-] - P. Braun [-] , J. Schamberger [-] (85. L. Brabec [-] ) , J. Multrus [-] , V. Bednář [-] , J. Zahoř [-] - A. Štökl [-] (65. J. Šiman [-] )

TJ Měcholupy
S. Kubík [-] - S. Bečka [-] , T. Jandečka [-] , O. Červený [-] (46. D. Novák [-] ) , P. Javorský [-] , D. Bálek [-] (89. J. Kolář [-] ) , J. Duchek [-] (76. K. Kovařík [-] ) , O. Novotný [-] (46. V. Čížek [-] ) , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-] , F. Zelenka [-]

ŽK: 75. J. Multrus - 75. D. Bálek , 79. V. Čížek .
Hráči zápasu: V. Bednář , T. Vacek .
Počet diváků: 203. Rozhodčí: REIPRICH Václav - MOLEK Eduard, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Hlůžek
Tip experta: výhra hostů

Měcholupy v zápase zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů