Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:30

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná porazila na domácím hřišti Pačejov


Branky


13

Losiná navázala na výborný výkon z Horažďovic a v domácím zápase porazila Pačejov 3-1. Hosté šli v 8. minutě do vedení, ale domácí dokázali ještě do konce prvního poločasu zápas otočit. V 82. minutě definitivně rozhodl o výhře Losiné L. Šindelář. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól Pačejova

Na těžkém terénu začali utkání lépe hosté, kteří se v rozmezí několika minut dostali do pár slibných šancí. V 8. minutě se kousek za vápnem odhodlal ke střele hostující Hradil, jeho krásný pokus zapadl přesně k tyči a Pačejov šel do vedení. Losiná odpověděla bleskurychle, v 11. minutě si přesný centr z pravé strany našel Tobrman a hlavičkou vyrovnal na 1-1. Poté stříleli hráči Losiné dvakrát z větší vzdálenosti, ale pozorný brankář soupeře nepřipustil změnu skóre. Ve 36. minutě po centru z pravé strany zakončil jeden z domácích hráčů hlavou, brankář balón reflexivně vyrazil přesně do míst, kde stál domácí Gavora a ten míč už jen uklidil do odkryté branky. 

Koncert neproměněných šancí Losiné, L. Šindelář rozhodl

Po přestávce už byla jasně viditelná převaha na straně domácího týmu. Velký tlak Losiné však dlouhou dobu k brance nevedl a domácí hráči zahodili několik opravdu vyložených příležitostí ke skórování. Pačejov párkrát zahrozil z protiútoku, ale v koncovce si počínal rovněž nepřesně. Rozhodla až poslední desetiminutovka, v 82. minutě hostující brankář bravurně vyrazil nebezpečnou střelu jednoho z domácích fotbalistů, míč se odrazil až ke zcela volnému L. Šindelářovi a ten přesnou dorážkou zvýšil na 3-1, čímž definitivně zajistil 3 body Losiné. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Do zápasu jsme vstoupili trochu nekoncentrovaně a soupeř nás potrestal krásnou brankou z 8. minuty. Na brzký gól jsme však dokázali rychle zareagovat a ještě do konce prvního poločasu jsme výsledek zaslouženě otočili. V druhé půli to byl z naší strany koncert neproměněných šancí. Musím říct, že je někdy až neuvěřitelné, co nedokážeme proměnit. Nakonec se nám podařilo vstřelit třetí gól a utkání už jsme si pohlídali.




Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - P. Novotný [-] , M. Gavora [-] (83. T. Pech [-] ) , R. Spörl [-] , O. Hubka [-] , T. Hrach [-] (83. D. Hora [-] ) , D. Matulka [-] (46. M. Bodanský [-] ) , L. Šindelář [-] , V. Tobrman [-] , V. Hajšman [-] , M. Šindelář [-] (76. P. Tančouz [-] )

TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - F. Štěpán [-] , V. Panuška [-] , J. Klásek [-] , M. Klásek [-] , D. Hradil [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , T. Bláha [-] , J. Ticháček [-] , F. Kába [-]

ŽK: 84. J. Klásek , 90. J. Ticháček .
Hráči zápasu: M. Gavora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRAUZ Jan - HOUDEK Zdeněk (N), JIROVEC Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Hlůžek
Tip experta: remíza

Urveme minimálně bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích