Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klatovy nadělily Štěnovicím 6 gólů a na jaře poprvé vyhrály


Branky


75. M. Kokoška - 25. M. Marek (p.) , 42. T. Partyngl , 55. J. Fiala , 60. B. Valeš , 66. Z. Krejčiřík , 85. M. Marek
13

Štěnovice prohrály v 18. kole s Klatovy 1-6. Hosté byli po celé utkání lepším týmem a zhruba od 25. minuty dominovali, což ve výsledku přineslo vysoké vítězství o pět branek. Klatovy si vůbec poprvé na jaře připsaly 3 body, Štěnovice jsou nadále beznadějně poslední. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Na začátku utkání se Štěnovice dostaly do několika vyložených šancí, ale ke své smůle je neproměnily. Neproměněných šancí domácího týmu využil soupeř a zhruba od 15. minuty převzal otěže zápasu. Ve 25. minutě jeden z domácích hráčů nešikovně fauloval v pokutovém území a rozhodčí okamžitě ukázal na penaltovou značku. K té se postavil Marek a přesnou střelou otevřel skóre utkání. Klatovy si poté vytvořily další slibné příležitosti, které ovšem nevyužily. Druhá branka nakonec přišla ve 42. minutě, kdy se po centru z pravé strany prosadil Partyngl

Klatovy nadělovaly

Po přestávce Klatovy držely míč, přesně kombinovaly a soupeře pomalu natlačily do jeho vlastního pokutového území. V 55. minutě se hosté radovali potřetí, pohlednou kombinaci na jeden dotek zakončil do prázdné branky Fiala. V 60. minutě zahrával Marek přímý volný kop, jeho pěknou střelu brankář pouze vyrazil, k dorážce se dostal pozorný Valeš a upravil skóre zápasu na 4-0. V 66. minutě se krásnou individuální akcí prezentoval Krejčiřík a zvýšil už na 5-0. Štěnovice se dočkaly aspoň důstojného snížení, v 75. minutě se v samostatném úniku ocitl Kokoška a přesnou střelou překonal brankáře. Poslední slovo však měli opět hosté, v 85. minutě se podruhé v zápase trefil Marek, který hezkou střelou z přímého kopu upravil skóre na konečných 6-1. 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuch, hráč: Bohužel ani další jarní kolo nám body nepřineslo. Na skvěle připraveném hřišti jsme přivítali rezervu Klatov, která přijela značně posílena o hráče Áčka. I přes to jsme do utkání vstoupili aktivně a vytvořili jsme si i vyložené šance, které jsme bohužel nevyužili a cca od 15. minuty jsme se už dostali pod trvalý tlak hostí, kteří velmi dobře kombinovali a začali na hřišti dominovat, což vedlo k jejich poločasovému vedení 2-0. Druhá půlka nepřinesla změnu a soupeř pokračoval v dobrém výkonu i dále. Nám se bohužel nedařilo kombinačně, a tak mimo několika brejků nebo std. situací jsem dopředu nebyli nebezpeční, bohužel nám dělají problém základní herní věci a na lepší výsledky momentálně asi nemáme. Ani rozhodčí dnes nepodali přesvědčivý výkon a dělali chyby na obě strany.

SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl, hráč: Sobotní zápas pro nás byl velmi povedený, soupeře jsme herně přehrávali od samého začátku, branku jsme však dokázali dát až ve 25. minutě, kdy penaltu po faulu na Zdendu Krejčiříka bezpečně proměnil Michal Marek. Ve 42. minutě přišel centr z pravé strany a já zvyšoval na 2:0. Do kabin jsme tak šli s dvoubrankovým náskokem. Druhá půle byla téměř identická, jako ta první, balón jsme měli na kopačkách hlavně my a vytvářeli jsme si zajímavé příležitosti. V 55. minutě přišel gól na 3:0, Zdeněk Krejčiřík po hezké kombinaci na jeden dotek našel před prázdnou brankou Kubu Fialu, který měl jednoduchou práci. V 60. minutě Bob Valeš zvýšil na 4:0, kdy doklepl míč do prázdné brány poté, co domácí brankář pouze vyrazil pokus Michala Marka z přímého kopu. O šest minut později Zdeněk Krejčiřík zvýšil na 5:0 po hezké individuální akci z levé strany. Domácí se také dočkali branky, v 75. minutě po samostatném úniku na bránu snížili na 5:1. Poslední slovo jsme však měli opět my, konkrétně Michal Marek, který z přímého kopu v 85. minutě rozvlnil síť a my tak odjížděli ze Štěnovic s povinnými a zaslouženými třemi body.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
Z. Minařík [-] - J. Lederer [-] , M. Kokoška [-] , Z. Švec [-] , M. Matoušek [-] , J. Tomašek [-] , T. Belan [-] (75. T. Fink [-] ) , M. Fabián [-] (55. J. Uxa [-] ) , P. Volf [-] , J. Šimek [-] , J. Jůza [-]

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - - A. Prančl [-] (60. M. Boublík [-] ) - T. Partyngl [-] , M. Marek [-] , Z. Krejčiřík [-] (75. J. Pretzelmayer [-] ) , B. Valeš [-] , L. Urs [-] (46. M. Pešek [-] ) , J. Kolerus [-] , S. Weber [-] (46. J. Fiala [-] ) , M. Barborka [-] , J. Potužník [-] (60. O. Mareš [-] )

ŽK: 42. J. Tomašek , 75. J. Jůza .
Hráči zápasu: M. Marek , T. Partyngl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kostelník Lumír - HEBR David, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Josef Hlůžek
Tip experta: výhra hostů

Jasná dvojka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů