3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:30

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bolešiny porazily Chanovice a neprohrály už čtvrtý zápas po sobě


Branky


13

Vzrůstající formu potvrdily Bolešiny, které na umělé trávě v Klatovech zvítězily nad Chanovicemi 3-0. Domácí celek v současné chvíli okupuje 12. příčku, zatímco Chanovice jsou sedmé. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

V úvodu utkání byli rozhodně aktivnější hosté, kteří si rychle vytvořili několik zajímavých příležitostí. hostující hráči Pícka a Zoubek však nevyzráli na domácího brankáře Simbartla, který Bolešiny podržel. Postupem času se aktivita hostujícího týmu vytratila a domácí začali mít jasně navrch, ve finální fázi ale chyběla Bolešinám větší přesnost a ani ony se nedokázaly prosadit. Velmi vyrovnaný první poločas vítěze nepřinesl, a tak týmy odcházely do kabin za bezbrankového stavu. 

Druhá půlka v režii Bolešin

Po přestávce bylo oběma týmům jasné, že kdo se prosadí v zápase jako první, tak pravděpodobně vyhraje. To se nakonec povedlo domácímu týmu, v 55. minutě zakončoval šanci Stupka, jeho pokuse trefil jednoho z hostujících obránců a od něj se balón odrazil do branky. V dalších minutách Bolešiny mohly přidat druhý gól, ale proti byl vynikající brankář Timoshenko, který tým několikrát podržel jistými zákroky. Domácí rozhodli až v poslední desetiminutovce. V 80. minutě stál na konci rychlého brejku Šindelář a přesným zakončením zvýšil na 2-0. V 86. minutě se po podobné akci trefil Pitel a definitivně rozhodl o zaslouženém vítězství Bolešin. 



Ohlasy k zápasu


SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Myslím si, že první poločas byl hodně vyrovnaný s šancemi na obou stranách. Po přestávce jsme vstřelili poměrně šťastný gól a od té doby jsme si šli pevně za vítězstvím. V závěru jsme dvěma brankami utkání definitivně rozhodli a připsali si cennou výhru.

TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: Kvůli podmáčenému hřišti domácích jsme zápas sehráli na umělé trávě v Klatovech a bohužel se nám nepodařilo navázat na výsledek a ani vzdáleně na výkon z minulého kola. Domácí více chtěli a vyhráli zaslouženě. Zápas mimo jiné ukázal i to, že neúčast některých hráčů má na náš výkon až příliš velký vliv.



Sestavy


SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - P. Hodl [-] (65. R. Šindelář [-] ) , J. Pitel [-] , D. Kolář [-] , Z. Rückl [-] , J. Pitel [-] (87. P. Bošek [-] ) , T. Stupka [-] , R. Farný [-] , J. Brtník [-] , D. Kaiser [-] (87. O. Kaiser [-] ) , Š. Bauer [-] (74. D. Kuchárik [-] )

TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - D. Pavlovský [-] , J. Petřík [-] , J. Polena [-] (83. Š. Bláha [-] ) , L. Ziolek [-] (60. D. Klas [-] ) - V. Zoubek [-] , M. Šlehubr [-] , J. Prýmas [-] , M. Šabek [-] (60. M. Jakub [-] ) - L. Pícka [-] , J. Kubaň [-]

ŽK: 82. D. Kaiser - 59. J. Polena , 84. J. Kubaň .
Hráči zápasu: D. Kaiser , V. Simbartl , D. Kolář .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pressl Václav - STACH Vladislav, MOLNÁR Ludovít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Josef Hlůžek
Tip experta: výhra hostů

Zde věřím spíše hostujícímu týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů