0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná třemi góly pokořila Horažďovice


Branky


29. T. Hrach , 73. R. Spörl , 88. T. Hrach
11

Losiná v 17. kole překvapila a v Horažďovicích vyhrála 3-0. Hostující tým odčinil porážku z dohrávaného zápasu s Bolešinami a v Horažďovicích podal velmi dobrý výkon, na kterém se velkou měrou podíleli zejména brankář Hora, který zlikvidoval několik šancí a připsal si nulu a rovněž útočník Hrach - autor dvou branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta Horažďovic, Hrach otevřel skóre zápasu

V úvodu zápasu si vedli lépe domácí, kteří na soupeře doslova vlétli, neustále ho napadali a několikrát Losinou dostali nepříjemně pod tlak. Domácímu týmu se aktivita záhy vyplatila, když se jeden z hostujících hráčů provinil faulem v pokutovém území a rozhodčí ihned ukázal na značku penalty. Horažďovice však obrovskou šanci neproměnili a skóre zůstalo 0-0. Za okamžik se do samostatného úniku dostal domácí Boček, ale hostující brankář Hora podržel svůj tým a šanci zlikvidoval. Poté se už dostali ke slovu hosté, ve 29. minutě se po brejku prosadil Hrach a poslal Losinou do vedení. Hosté byli i ve zbytku poločasu lepším mužstvem, ale další branky nepřidali. 

Losiná přidala další dva góly

V druhém poločase už dominovala Losiná, která Horažďovice jasně přehrávala a zároveň soupeře do žádné vyložené šance nepustila. V 73. minutě se po rohovém kopu trefil hlavou Spörl a zvýšil na 2-0. Výborný výkon hostujícího celku korunoval třetím gólem Hrach, který využil špatné rozehrávky domácí obrany a uklidil míč do prázdné branky. Losiná odčinila prohru z domácího zápasu s Bolešinami a v Horažďovicích vyhrála jednoznačně 3-0.



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V dalším kole jsme na domácím hřišti přivítali mužstvo z Losiné a cíl byl jediný, potvrdit venkovní vítězství z minulého kola. Věděli jsme, že to nebude vůbec lehké, což se v samotném zápase potvrdilo. Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně, snažili se soupeře napadat a dostat ho tím pod tlak. To se nám tak prvních deset, patnáct minut vcelku dařilo a vše vyvrcholilo nařízenou penaltou v náš prospěch. Bohužel se dnes náš kanonýr mýlil a penaltu neproměnil. Od této chvíle se čím dál více dostával do hry soupeř a dá se říct, že po celý zbytek zápasu byl asi lepším týmem. Naše mužstvo, narozdíl od soupeře, působilo dost nezkušeně, měli jsme velký problém s kombinací v ofenzivě a tím pádem se nám nedařilo si vytvářet gólové příležitosti. Do druhé půle se udělalo pár změn v sestavě, ale obraz hry byl bohužel stále stejný. Nedá se nic dělat, prohráli jsme zaslouženě, náš tým je stále hodně mladý, musíme zvednout hlavu a soustředit se na další zápas.

TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Soupeř na nás od začátku vlétl a v úvodních minutách jsme se dostali pod tlak. Následně rozhodčí odpískal pokutový kop proti nám, který dle mého názoru neměl být. Naštěstí ho domácí neproměnili a my jsme zůstali ve hře. Poté jsme ještě přežili jednu velkou šanci soupeře, při které nás podržel náš brankář. Zhruba od 25. minuty jsme se naplno dostali do utkání, začali jsme soupeře přehrávat a o několik minut později jsme šli z brejku do vedení. V druhém poločase jsme už byli jasně lepším týmem a přidali jsme další dvě branky. Dnešní výhrou jsme odčinili slabý výkon z dohrávky s Bolešinami a jsem rád, že jsme na nepovedené vystoupení zareagovali kvalitní hrou a třemi body.



Sestavy


FK Horažďovice
J. Forman [-] - M. Šedivý [-] (46. T. Jůda [-] ) , J. Karásek [-] , M. Šašek [-] (65. J. Reindl [-] ) , J. Boček [-] , A. Rojt [-] , J. Pivnička [-] , P. Klečka [-] , O. Šabek [-] (61. F. Marc [-] ) , M. Mlnařík [-] , A. Faltys [-] (44. J. Kodýdek [-] )

TJ Sokol Losiná
D. Hora [-] - P. Novotný [-] , M. Gavora [-] , R. Spörl [-] , O. Hubka [-] , T. Hrach [-] , D. Matulka [-] (84. M. Pešek [-] ) , L. Šindelář [-] , V. Tobrman [-] , V. Hajšman [-] , M. Šindelář [-] (77. D. Šlais [-] )

ŽK: 24. M. Šašek , 52. P. Klečka , 59. J. Karásek , 76. T. Jůda , 84. A. Rojt - 70. V. Hajšman .
Hráči zápasu: T. Hrach .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: DUDA Miroslav - CUPL Patrik, LOJÍK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Marek Šindelář
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že utkání zvládneme a do Losiné přivezeme 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích