1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov v Blovicích rozhodl o vítězství až v úplném závěru, tři body zařídil Schamberger


Branky


11

Chotěšov zvítězil v 17. kole v Blovicích 2-1. Domácí tým šel do vedení už v 10. minutě po brance Krásného. Hosté odpověděli na začátku druhého poločasu, kdy se prosadil Hönig. Když už to vypadalo, že se týmy rozejdou smírně, tak udeřili opět hosté, v úplném závěru zápasu zařídil tři body Schamberger.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Hosté si přijeli pro body, to bylo na jejich hře od začátku vidět, hráli aktivně a byli lepší na balonu. Domácí byli možná trochu zaskočeni, zřejmě jim to připomínalo podzimní zápas, ale v opačném gardu, ale hráli v defenzivě pozorně a hledali u soupeře okénka k rychlému brejku. V 10´ se záměr povedl, Houdek na levé straně posunul balon na Třísku a ten křižným pasem našel na pravé straně rozběhnutého Krásného, jenž zamířil přesně a z první šance skóroval, 1:0. Průběh zápasu naznačoval, že nikdo nechce udělat chybu, hra se odehrával mezi velkými vápny, bez velkých šancí. A byli to opět domácí, kteří mohli po ojedinělé, pěkné akci znova skórovat. Tentokrát po pravé straně potáhl balon Štětina, prudce nacentroval, balon prošel celým malým vápnem, kde našel Houdka, ten ukázkově zavíral tyč, ale jeho přesnou střelu vytáhl skvělým zákrokem chotěšovský brankář.

Chotěšovu vystřelil tři body Schamberger

Netrvalo dlouho a Chotěšov odpověděl, hned na začátku 2.pol. blovická obrana zůstala jako opařená, poněvadž vůbec nezareagovala na dlouhý pas, jenž našel téměř u brankové čáry soupeřova útočníka a ten z ostrého úhlu překvapil brankáře Šabatu, 1:1. Hosté zavětřili body a hnali se dál do útoku, velkou šanci spálili v 48´, když jejich útočník šel z křídla sám na branku, přelstil brankáře, ale tu nakonec těsně minul. Domácím trvalo možná dalších 20´ než se vymanili z tlaku hostů a pokusili se v závěru o vlastní tlak, měli řadu standardních situací, ale v pokutovém území nebyli dostatečně důrazní, možná i ubývaly síly a kupily se chyby. V 88´ si musel faulem pomoci domácí Ivanov a dostal ČK. Hosté se pokusili urvat více bodů a to se jim nakonec podařilo. Nejdříve střelou se střední vzdálenosti orazítkovali břevno a následně z levé strany vystřelil obránce, taková polostřela/polopřihrávka, kterou ve skluzu do branky dopravil jeden z útočníků. Hosté se štěstím, ale zaslouženě vyhráli.

 

autor reportu: Luboš Horvát



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát, asistent trenéra: Jsem hodně zklamaný, tenhle zápas byl zřejmě zlomový pro další průběh soutěže a nedopadl pro nás dobře. Zvítězilo zaslouženě lepší mužstvo, ale to ve fotbale není vždy pravidlem. Proto jsem do poslední chvíle věřil, že se k nám štěstí nakonec přikloní. Bohužel, stále častěji nás sráží školácké chyby, závěr zápasu jsme takticky nezvládli. Omluvou není ani to, že jsme do základu poslali od začátku 3 dorostence, soupeř nás přehrál a více si šel za vítězstvím, upřímně mu proto gratuluji.

TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: V dalším kole jsmě změřili síly s Blovicemi, tedy se sousedem v tabulce. Věděli jsme, že doma je to hodně silný tým, což potvrdili hned v úvodu utkání, kdy nabídku Třísky využil nejlepší střelec Blovic Krásný. Snažili jsme se vyrovnat, ale naše pokusy většinou končily u vápna. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji my a vyrovnali jsme hned v úvodu. Celý druhý poločas se nesl v duchu několika šancí na obou stranách, bojovného fotbalu a to někdy až moc, čemž odpovídá i počet karet. V nastavení se nám podařilo vstřelit rozhodující gól po akci Vacek-Schamberger a bylo celkem jasné, že už si vedení do konce pohlídáme. Jsem velmi rád, že jsme dokázali zápas otočit a myslím si, že zaslouženě bereme 3 body, vzhledem k držení míče, aktivitě a celkovému vývoji utkání. Chválím celý tým za povedený bojovný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Houdek [-] , M. Štětina [-] (71. Š. Merhaut [-] ) , R. Kolář [-] , A. Zdvořáček [-] , I. Ivanov [-] - M. Heřman [-] , D. Tříska [-] , L. Krásný [-] - L. Břicháček [-] (78. J. Diviš [-] ) , R. Rous [-] -

TJ Chotěšov
M. Vacek [-] - P. Milička [-] (30. J. Hőnig [-] ) , L. Calta [-] , T. Vacek [-] , P. Malý [-] - P. Braun [-] , J. Schamberger [-] , J. Zahoř [-] , V. Bednář [-] , A. Kavka [-] (84. M. Brabec [-] ) - J. Brabec [-]

ŽK: 19. D. Tříska , 44. A. Zdvořáček , 66. R. Kolář - 60. J. Brabec , 79. P. Malý , 82. L. Calta . ČK: 88. I. Ivanov .
Hráči zápasu: J. Zahoř , T. Vacek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BUCHTELÍK Lukáš - FRGAL Lukáš, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Marek Šindelář
Tip experta: výhra domácích

Blovice hrají doma a mají šanci se soupeřem srovnat bodový stav.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů