P. Hodl 57.
S. Makovec 72. (vl.)
2:2
(0:0)
53. V. Beránek (p.)
82. V. Brůha
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 14:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolešiny se Svéradicemi nerozhodně


Branky


57. P. Hodl , 72. S. Makovec (vl.) - 53. V. Beránek (p.) , 82. V. Brůha
11

Bolešiny remizovaly na domácí půdě se Svéradicemi 2-2. Góly začaly padat až po přestávce, kdy se oba celky dokázaly prosadit dvakrát. Průběh zápasu byl po celou dobu velmi vyrovnaný, a tak se týmy rozešly po 90 minutách smírně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Úvodních 20 minut nabídlo vyrovnanou partii, oba týmy se snažily toho druhého překvapit, ale ani jeden se nedokázal dostat do nějaké vyložené šance. Bolešiny začaly mít postupem času mírnou herní převahu a několikrát zahrozily ze standardních situací, branku však nevstřelily. Hostující obrana fungovala bezchybně a když už se přes ní domácí hráči dostali, tak vypomohl gólman. 

4 branky v druhé půli vítěze nepřinesly

Bolešiny vstoupily lépe do druhého poločase, ale byl to hostující tým, kdo se ujal vedení. V 53. minutě se jeden z domácích hráčů provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a sudí okamžítě pískl penaltu. K té se postavil Beránek a přesnou střelou nedal brankáři šanci. Vedení Svéradic netrvalo dlouho, v 57. minutě se po pěkné akci prosadil Hodl a vyrovnal na 1-1. V dalších minutách byli aktivnější domácí, což zužitkovali v 72. minutě, kdy si centr do pokutového území nešťastně srazil do vlastní brány hostující Makovec a poslal Bolešiny do vedení. Ani vedení domácího týmu nebylo dlouhé, v 82. minutě se po závaru v pokutovém území dostal k míči Brůha a přesným zakončením vyrovnal na 2-2. Stejný stav vydržel do konce utkání, a tak se týmy rozešly smírem. 



Ohlasy k zápasu


SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Úvod zápasu byl hodně vyrovnaný, ale myslím si, že cca od 20 minuty jsme byli lepším týmem. Hosté šli i přesto do vedení, které ovšem netrvalo moc dlouho a my jsme dokázali srovnat. Poté jsme zase vstřelili vedoucí branku my, ale v závěru zápasu jsme si po závaru v pokutovém území nechali dát zbytečný gól, a tak bohužel bereme jen bod.




Sestavy


SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - P. Hodl [-] , J. Pitel [-] , D. Kolář [-] , Z. Rückl [-] , J. Pitel [-] (67. R. Šindelář [-] ) , T. Stupka [-] (57. P. Vizinger [-] ) , R. Farný [-] , J. Brtník [-] , D. Kaiser [-] , Š. Bauer [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , P. Chládek [-] , D. Juhaňák [-] , V. Beránek [-] (81. L. Petřík [-] ) , V. Brůha [-] , M. Doležal [-] , P. Majer [-] , P. Mičkal [-]

ŽK: 48. P. Chládek , 89. D. Juhaňák .
Hráči zápasu: D. Kaiser .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: DUDA Miroslav - MACHO Daniel (N), SMITKA Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Marek Šindelář
Tip experta: výhra hostů

Svéradice v minulém zápase překvapily, nyní navážou na předchozí vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů