0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2023 17:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná padla v dohrávce


Branky


16

V dohrávce 16. kola Losiná nestačila na Bolešiny a doma prohrála 0-1. Utkání rozhodl v 53. minutě Vizinger. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

První poločas nenabídl příliš fotbalové krásy, oba týmy hrály spíše na nakopávané balóny a na hřišti se bojovalo o každý míč. Bolešiny měly mírnou převahu, ale v zakončení postrádaly větší přešnost. Losiná se do zápasu vůbec nemohla dostat a na její straně byla k vidění řada nepřesností a ztracených míčů- Ve 30. minutě se provinil nedovoleným zákrokrem Hajšman a sudí to ocenil žlutou kartou. Na druhé straně neunikl žlutému varování Kolář, který rovněž nešetrně zajel do protihráče. Do šaten se odcházelo za bezbrankového stavu. 

Vizinger rozhodl

Do druhého poločasu vstoupily aktivněji Bolešiny, což se vyplatilo v 53. minutě, kdy se přesným zakončením prosadil Vizinger. Losiné se nevedlo ani po přestávce, hra byla bez nápadu a domácí fotbalisté působili trochu odevzdaně. Výjimkou byla obrovská šance, po které jeden z hráčů Losiné trefil tyč. Bolešiny si zkušeně hlídaly jednogólový náskok a hru si nijak nekomplikovaly. Obrana hostujícího týmu nakonec rozhodla a hosté v dohrávce 16. kola zvítězili nejtěsnějším rozdílem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Bylo to klasické remízové utkání, v kterém se nám vůbec nedařilo. Nedokázali jsme se proti soupeři vůbec prosadit a Bolešiny nakonec rozhodly o vítězství jediným gólem z 53. minuty. My jsme hráli bez nějakého většího nasazení a doufám, že tento slabý výkon odčiníme příští kolo v Horažďovicích.

SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Myslím si, že jsme si v zápase šli více za vítězstvím, i když je pravda, že soupeř mohl za stavu 1-0 vyrovnat, naštěstí trefil pouze tyč. My už jsme si zbytek utkání pohlídali, a tak vezeme cenné tři body.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - P. Novotný [-] , M. Gavora [-] , O. Hubka [-] , T. Hrach [-] , M. Bodanský [-] (86. D. Hora [-] ) , L. Šindelář [-] , V. Tobrman [-] , V. Hajšman [-] (64. R. Spörl [-] ) , M. Pešek [-] (46. D. Matulka [-] ) , M. Šindelář [-]

SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - J. Pitel [-] (24. P. Vizinger [-] ) , D. Kolář [-] , P. Hodl [-] , J. Pitel [-] (90. P. Bošek [-] ) , T. Stupka [-] (76. D. Kuchárik [-] ) , R. Farný [-] , J. Brtník [-] , D. Kaiser [-] , Š. Bauer [-] , O. Kaiser [-] (46. R. Šindelář [-] )

ŽK: 30. V. Hajšman , 66. R. Spörl , 75. V. Tobrman - 38. D. Kolář , 88. P. Vizinger .
Hráči zápasu: Š. Bauer , D. Kolář .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rada Aleš - ŘÍHA Zdeněk, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Jan Kadlec ml.
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Bolešinám velký hřiště nebude vyhovovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza