5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 10:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Měcholupy porazily předposlední Pačejov a dál jsou v čele


Branky


13. P. Javorský , 59. J. Duchek , 67. V. Kaas , 77. V. Kaas , 90. V. Kaas
15

Měcholupy v prvním mistrovském zápase po zimní přestávce nepřipustily překvapení a na svém hřišti vyhrály jednoznačně 5-0 nad předposledním Pačejovem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný první poločas

Favorizovaní domácí od počátku zápasu dobře kombinovali a Pačejov přehrávali přesnou a účelnou kombinací, která vedla k několika nebezpečným šancím. Ve 13. minutě Měcholupy sehrály pěknou akci, na jejímž konci stál Javorský, který otevřel skóre utkání. Paradoxně po vstřelené brance domácí trochu ubrali a nechali hrát i soupeře, i přesto si do konce prvního poločasu vypracovali několik dalších nebezpečných příležitostí. Pačejov hrál spíše zataženě a spoléhal na protiútoky, na které ale byla domácí obrana výborně připravena. Sice se jednalo o souboj prvního týmu s předposledním, nicméně v první půlce to rozhodně nebylo tolik vidět. První poločas zakončila žlutá karta domácího Zelenky, jenž se provinil tvrdším faulem na protihráče. 

Rychlý hattrick Václava Kaase

Pačejov vstoupil do druhého poločasu aktivně a hned v úvodních minutách si vytvořil vyloženou šancí, kterou ovšem neproměnil. V 59. minutě přidali druhý gól domácí, když Duchek zužitkoval centr ze strany a přesným zakončením nedal brankáři šanci. V dalších minutách se prezentoval výborným individuálním výkonem především Kaas, který stihl za 23 minut hattrick a z pohledu diváka šlo o velmi povedené trefy. Jeden gól vstřelil zhruba z 25 metrů a další vsítil dokonce přímo z rohového kopu. Měcholupy v prvním jarním zápase splnily papírové předpoklady a nad Pačejovem zvítězily 5-0. Domácí nadále vládnou soutěži s jednobodovým náskokem na druhé Dobřany. 



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Do prvního gólu jsme hráli velmi dobře, ale poté jsme zvolnili a v naší hře byla řada nepřesností. V druhém poločase mohl Pačejov vyrovnat, naštěstí pro nás vyloženou šanci neproměnil. My jsme poté přidali 4 góly a dokráčeli jsme si pro jasné vítězství. Nutno dodat, že se jednalo o klasický první soutěžní zápas po pauze, který měl z naší strany daleko k ideálu, avšak minimálně výsledkově jsme spokojeni.




Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - D. Bálek [-] (62. S. Bečka [-] ) , P. Javorský [-] , O. Červený [-] (80. D. Voves [-] ) , V. Kaas [-] , P. Harmady [-] (88. K. Kovařík [-] ) , J. Duchek [-] , O. Novotný [-] , F. Zelenka [-] (80. J. Valečka [-] ) , K. Veselka [-] , V. Čížek [-]

TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - V. Havlík [-] , M. Klásek [-] , D. Hradil [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Ticháček [-] , L. Šmrha [-] (72. T. Bláha [-] ) , M. Mareš [-] , F. Kába [-] , M. Kubaň [-]

ŽK: 43. F. Zelenka - 18. M. Mareš .
Hráči zápasu: V. Čížek , K. Veselka , V. Kaas .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Bína Roman - MOLNÁR Ludovít, KAISER Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Ondřej Pressl
Tip experta: výhra domácích

Měcholupy potvrdí roli favorita a soupeře z druhé strany tabulky porazí možná i vyšším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích