Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice rozhodly o výhře v závěru utkání


Branky


15

Blovice vyhrály ve 14. kole nad Klatovy 4-2. Skóre zápasu otevřel ve 13. minutě domácí Vokurka, po změně stran se opět prosadil stejný hráč a dlouho to vypadalo, že si Blovice dokráčí pro pohodlné vítězství. Klatovy ale dokázaly zápas zdramatizovat a po brankách Valeše a Urse se jim podařilo vyrovnat. Jistotu tří bodů zajistil domácímu týmu až Krásný, jenž se v závěru dvakrát prosadil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vokurka poslal domácí do vedení

Domácí vlétli do zápasu a v úvodu dějství se prezentovali vysokým presinkem, díky kterému se dostali do několika nebezpečných šancí a zároveň si vytvořili standardní situace. I přesto měli první vyloženou šanci hosté, v 11. minutě musel zasahovat domácí brankář, který vytěsnil střelu z přímého kopu na tyč. Ve 13. minutě už se radovaly Blovice, důrázný Vokurka dohrál útočnou akci v malém vápně a z bezprostřední blízkosti překonal brankáře. Domácí ve zbytku prvního poločasu už nebyli tak nabezpeční a Klatovy hru vyrovnaly, k brance to ale nevedlo. 

Po přestávce 5 gólů

Vstup do druhé půle se povedl Blovicím. Ve 48. minutě se v samotnatném úniku objevil Heřman, krásnou přihrávkou ještě našel Vokurku, ten se obtočil kolem obránce a následně chladnokrevně zakončil. Po brance na 2-0 domácí opět trochu ubrali a nechali hrát soupeře. Klatovy toho využily v 79. minutě, kdy se k odraženému balónu dostal Valeš a dopravil ho do branky. V 84. minutě bylo pro Blovice ještě hůře, centr ze strany využil Urs a přesnou hlavičkou vyrovnal na 2-2. Domácím tým zachránil zkušený útočník Krásný. Nejdříve se v 85. minutě sám prokličkoval středem hřiště a technickou střelou poslal Blovice do vedení. O čtyři minuty později se zase dostal k dorážce a z 2 metrů nedal hostujícímu brankáři šanci. Blovice porazily Klatovy 4-2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát, asistent trenéra: Hráli jsem doma a chtěli jsme hrát aktivně a dát brzo uklidňující branku, přestože jsme téměř celý zápas dominovali, tak jedničku z efektivity dostane soupeř. Za naši laxnost a školácké chyby i lehkovážnost nás potrestal a možná vycítil i možnost s námi remizovat. Naštěstí na 2 góly dobře hrajícího Vokurky navázal také dvěma pěknými brankami aktivní Krásný, ty v závěru rozhodly. Máme radost z prvních bodů, ale mrzí nás zranění 2 hráčů - Štětiny a Třísky, snad budou brzo v pořádku.

SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl, hráč: Hned od úvodního hvizdu si domácí vytvářeli nebezpečné šance, které ovšem nedokázali proměnit, dokázali zahodit pár vyložených tutovek. Nakonec se ve 13. minutě po urputném tlaku dokázali prosadit po rychlé a jednoduché akci po pravé straně. Naše největší a také skoro jediná šance prvního poločasu byl skvěle kopnutý volný přímý kop Ondřeje Mareše, který ovšem orazítkoval jen tyč. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0 pro domácí celek. Hned v úvodu druhé půle jsme udělali velkou chybu v obraně a domácí byli schopni tuto chybu využít a šli do dvoubrankového vedení. Tento gól jakoby domácí uklidnil a své tempo lehce ubrali, následkem toho bylo snížení na 2:1, kdy míč v 79. minutě po pár odrazech dostal do branky Bob Valeš. Tento gól nás velice povzbudil, domácí naopak hodně znejistil. V 84. minutě se prosadil hlavou Lukáš Urs a bylo vyrovnáno 2:2. Bohužel jsme se o vedení prakticky sami připravili hned po dvou minutách, ztráta ve středu hřiště vedla ke třetímu gólu Blovic. Blovice pak ještě zvýšily na 4:2 a bohužel jsme tedy z prvního zápasu vyšli bodově naprázdno.



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Houdek [-] , A. Zdvořáček [-] , R. Kolář [-] , M. Štětina [-] (28. Š. Merhaut [-] ) - L. Krásný [-] , J. Vokurka [-] , D. Tříska [-] (63. L. Břicháček [-] ) , M. Heřman [-] - R. Rous [-] , J. Rous [-] -

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - J. Pretzelmayer [-] , S. Weber [-] (75. Z. Kotáb [-] ) , L. Urs [-] , O. Mareš [-] (46. L. Korpa [-] ) , J. Potužník [-] , T. Partyngl [-] , L. Šlechta [-] , B. Valeš [-] , T. Daněk [-] , J. Kolerus [-]

Hráči zápasu: J. Vokurka , L. Krásný .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kulhánek Milan - HUDÁK Ján (N), ČERVENKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Ondřej Pressl
Tip experta: výhra domácích

Za mě si Blovice udrží roli favorita a zopakují vítězství z podzimního utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích