A. Kavka 31.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov se rozešel s Horažďovicemi smírně


Branky


31. A. Kavka - 44. J. Boček
15

Chotěšov vstoupil do utkání lépe a ve 31. minutě se ujal vedení po brance Kavky, Horažďovice ovšem dokázaly velmi rychle odpovědět a ve 44. minutě srovnal Boček. Po změně stran měly oba týmy několik velmi dobrý příležitostí na to jít do vedení, ale ani jednomu se nakonec nepovedlo vstřelit branku, a tak utkání skončilo 1-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Úvod prvního poločasu opanoval Chotěšov, který soupeře přehrával přesnou kombinací a během půl hodiny několikrát nebezpečně zahrozil. Horažďovice působily trochu pasivním dojmem a jejich hra postrádala větší přesnost a nasazení. Ve 31. minutě se ve výborné pozici objevil domácí Kavka a přesným zakončením nedal hostujícímu brankáři šanci. Ve 44. minutě však hosté odpověděli, jeden z obránců Chotěšova vyslal krátkou malou domů tak nešťastně, že ji rovnou převzal hostující Boček a vyloženou šanci proměnil. 

Diváci už se dalšího gólu nedočkali

O přestávce udělali hosté dvě změny. V zápase dohráli Lojík a Reindl a místo nich na trávník vyběhli Klečka a Kodýdek. V druhém poločase se hra více vyrovnala a k vidění byly šance na obou stranách. Ve 47. minutě zajel domácí Brabec do protihráče a za svůj prohřešek viděl žlutou kartu. O osm minut později ho na druhé straně napodobil střídající Kodýdek, který si rovněž připsal žlutou kartu. V dalších minutách měly oba týmy několik velmi dobrý příležitostí na to jít do vedení, ale ani jednomu se nakonec nepovedlo vstřelit branku. V zápase se blýskli oba brankáři, kteří v důležitých chvílích svůj tým podrželi. Chotěšov remizoval s Horažďovicemi 1-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: Dnes jsme začali sezónu domácím zápasem a samozřejmě jsme chtěli získat všechny 3 body. Vzhledem k počtu vyvořených šancí to i tak vypadalo a po dlouhém ostřelování soupeřovi branky jsme šli do vedení. Zanedlouho se bohužel náš obránce dopustil hrubé chyby a krátkou malou domů nabídl hostujícímu útočníkovi šanci, kterou proměnil. Ve druhé půlce jsme moc pohledný fotbal neviděli. My jsme měli v hlavě jen výhru a kvůli tomu jsme se odchýlili od našeho stylu hry. Po několika dalších šancí ve druhém poločase bereme nakonec pouze bod. Chtěl bych pochválit hostujícího brankáře, který jim dnes doslova vychytal bod. Z našeho týmu bych rovněž vyzdvihl gólmana Matěje Vacka, který držel celý tým a snažil se hecovat spoluhráče do poslední chvíle.

FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V prvním zápase jarní části soutěže jsme zavítali do Chotěšova. Domácí, kteří se před zápasem nacházeli v tabulce těsně před námi, byli před zápasem mírným favoritem, my jsme sem ale přijeli s cílem odvézt odtud nějaký bod. Do zápasu jsme bohužel vstoupili vlažně, naše hra neměla šťávu jako v přípravných zápasech a po celý první poločas jsme byli horším týmem. Domácí se ujali vedení v 31. minutě, nám se po jejich hrubé chybě povedlo v 44. minutě vyrovnat, když se trefil Honza Boček. Ve 2. půli jsme již předváděli lepší hru a domácí jsme začali herně přehrávat. Vytvořili jsme si i několik slibných šancí, žádnou jsme ale v gól neproměnili. Na závěr nutno říct, že zápas mohl skončit naší prohrou, ale i naším vítězstvím, remíza je možná spravedlivá. Nejlepším hráčem byl bezesporu náš brankář Jenda Forman, který nás několikrát podržel a má největší zásluhu na tom, že odvážíme z Chotěšova cenný bod.



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Vacek [-] - P. Milička [-] , L. Calta [-] , J. Hőnig [-] , J. Jindřich [-] (42. M. Brabec [-] ) - P. Braun [-] , J. Schamberger [-] , J. Zahoř [-] , T. Vacek [-] , A. Kavka [-] - J. Brabec [-] (82. V. Bednář [-] )

FK Horažďovice
J. Forman [-] - M. Šašek [-] , M. Šedivý [-] , J. Boček [-] , M. Lojík [-] (46. J. Kodýdek [-] ) , J. Pivnička [-] (78. J. Pavlík [-] ) , J. Reindl [-] (46. P. Klečka [-] ) , F. Marc [-] (60. A. Rojt [-] ) , M. Mlnařík [-] , J. Karásek [-] (60. O. Šabek [-] ) , A. Faltys [-]

ŽK: 47. M. Brabec , 79. J. Zahoř - 2. M. Lojík , 55. J. Kodýdek .
Hráči zápasu: J. Forman .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRAUZ Jan - RUBÁŠ Jaroslav, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Ondřej Pressl
Tip experta: výhra domácích

Chotěšov na svém hřišti body neztrácí a bude u toho chtít zůstat, i když proti nim stojí houževnatý a mladý tým z Horažďovic. Domácí si zápas pohlídají a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích