3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby oplatily Mochtínu porážku z podzimu a derby ovládly s čistým kontem


Branky


17

V prvním kole sezóny porazil Mochtín Luby výsledkem 6:2. Nyní se znovu radoval domácí tým. Lubům pomohla i nová tvář, která vstřelila dvě branky. Domácí start nakonec ovládl derby výsledek 3:0 a předskočil v tabulce právě Mochtín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas lépe začal pro domácí Luby, které nejenže drželi míč na kopačkách, ale hnali se dopředu za brzkým úvodním gólem. Ten přišel brzy. Ve 12. minutě si v Lubech otevřel střelecký účet Jiří Matějka. Nová tvář v červenových barvách se dostala domácí rychle do vedení. Vstřelená branka Luby ještě více nabudila, další brankové příležitosti ale přicházely pouze zřídka. Na druhé straně se ozval i Mochtín. Do dvou slibnych šancí se dostal kapitán hostů Jakub Bejvl. V obou případech však hlavičkoval nepřesně. Šanci na srovnání měla i největší ofenzivní hrozba hostů Jan Žiak, pohotovým zákrokem se ale proti jeho střele prezentoval gólman Dominik Šít.

Hosté cítili, že v Lubech mohou bodovat. Klacky pod nohy ale hodil hostům Tomáš Velek. Za kritiku rozhodčího viděl brzy po začátku druhé půle druhé půle druhou žlutou a hosté dohrávali zbytek zápasu v deseti. Luby přidali druhý gól. A znovu to byl Jiří Matějka. Po gólu už se sice domácí nikam nehnali, hru ale kontrolovali, hosty do ničeho nepouštěli a bez větších problémů si kráčeli pro tři body. Brankář Mochtínu Daniel Prokop sice zneškodnil ve druhém poločase penaltu, stejně ale kapituloval potřetí. Na nepříliš dalekou cestu domů přidal hostům v 90. minutě ještě jeden gól Lukáš Mašek, který tak dal zápasu konečný výsledek 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, trenér: Zápas začal opatrně, v první půli se nám podařilo vstřelit vedoucí branku a myslím si, že postupem času jsme získávali herní převahu, což pak ještě umocnilo vyloučení mochtínského hráče. Pak jsme ještě přidali 2 góly, nedali penaltu a neproměnili další šance. Jinak to mohlo být i o víc.

TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda klubu (pro tjmochtin.cz): První jarní mistrovský zápas I.A třídy sehrálo naše áčko mužů v derby utkání v Lubech. Hrálo se s ohledem na roční období a klimatické podmínky na výborně připraveném hlavním travnatém lubském fotbalovém hřišti. Náš tým k utkání odjel bez nemocných Blažka a Gajduška a dlouhodobě zraněných Kutky a zejména brankářské jedničky Blahníka. Jinak měl náš nový trenér Cihlář k dispozici kompletní (pro jaro možný) kádr, doplněný několika hráči z béčka. Všechny 3 body nakonec za zaslouženou výhru zůstaly v Lubech a průběh utkání jen potvrdil, že naše áčko čeká velice těžká jarní část sezóny spojená s bojem o záchranu v této druhé nejvyšší krajské soutěži.



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - H. Pikhart [-] , J. Matějka [-] , M. Pivoňka [-] (83. J. Voráč [-] ) , T. Blohmann [-] , Š. Tomaka [-] (72. V. Koželuh [-] ) , V. Petrželka [-] , J. Holý [-] (86. D. Vozka [-] ) , K. Křížek [-] , P. Čipera [-] , L. Marek [-]

TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - T. Vlk [-] , Z. Novák [-] (69. S. Strejc [-] ) , J. Šafránek [-] (61. J. Pretzelmayer [-] ) , T. Velek [-] , Z. Smolík [-] , J. Žiak [-] , J. Dolejš [-] , J. Čeleda [-] (78. R. Smolík [-] ) , J. Lysek [-] , J. Bejvl [-]

ŽK: 45. Š. Tomaka , 85. V. Koželuh - 35. T. Velek , 56. Z. Novák , 78. J. Čeleda , 78. Z. Smolík . ČK: 52. T. Velek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - SLADKÝ Stanislav, MOLNÁR Ludovít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra domácích

V Lubech se nikdy nehraje snadno, už vůbec ne v tomhle ročním období. Domácí dokáží využít terénu a všechny body si nechají doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích