2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 15:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šíleně nepřesná přestřelka v závěru zápasu k výhře ani jednoho z celků nevedla


Branky


20

Oba týmy musely vyhrát, aby se dostaly před Stříbro a mohly uvažovat, při strátě Baníku, o případné baráži. Jenže to pro oba dopadlo nejhůře, jak mohlo a jak Tlumačov, tak Černice, se po letech s krajským přeborem loučí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přesto o branky nebyla nouze. Už v 7. minutě poslal domácí tým do vedení kapitán David Žák, který z vápna uklízel k tyči. A hned o dvě minuty později inkasovaly Černice podruhé. To vydařenou hlavičku dorážel další hlavou Jan Pfeifer a domácí diváci už se viděli v tabulce o pár pozic výše. Jenže hosté prožili zmrtvýchvstání a do přestávky srovnali skóre na 2:2. Nejprve ve 21. minutě hlavou do šibenice nasměroval míč Jaroslav Kreuzman a o dvacet minut později se prosadil Jan Šebek z volného přímého kopu. S tímto výsledkem šly oba celky do druhého poločasu.

 

V něm byly oba celky opatrné, nechtěly inkasovat. Ale postupem času si začaly uvědomovat, že když nepadne branka, nemají šanci na udržení se v soutěži. A jak závěrečná čtvrthodinka vypadala? Na tu až střeleckou bezmoc se můžete podívat ve videu níže. Možná oprávněně tak oba celky spadnou do nižší soutěže, protože jim to zřejmě bylo i s ohledem na tyto neproměněné šance předurčeno:



Sestavy


TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - F. Šinál [-] (15. M. Džugan [-] ) , V. Kašpar [-] , K. Hamor [-] , M. Schneider [-] , V. Jansa [-] (60. R. Šindelář [-] ) , J. Pfeifer [-] (88. M. Frček [-] ) , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] (73. L. Svoboda [-] ) , D. Žák [-] , L. Leitl [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Baloun [-] - P. Toman [-] , M. Vít [-] , L. Zoubek [-] - K. Zeliński [-] (46. V. Kotěšovec [-] ) , J. Petr [-] , O. Hlaváč [-] (46. M. Chvojka [-] ) - J. Nedvěd [-] , J. Peterka [-] , J. Šebek [-] , J. Kreuzman [-] (68. D. Oncea [-] )

ŽK: 40. F. Šinál , 50. K. Hamor , 64. J. Pfeifer - 54. M. Chvojka . ČK: 90. K. Hamor .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - MIFKOVÁ Hedvika, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích