Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 16:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk v posledním zápase nezaváhal a poslední Staňkov vypráskal tenisovým výsledkem


Branky


21

Fotbalisté Nepomuku v posledních zápasech, kdy již měli jistotu v podobě záchrany soutěže, nepředváděli kvalitní výkony. Ale před domácími diváky a před dokopnou, si chtěli spravit chuť. Odnesl to poslední Staňkov, který tedy v uplynulém ročníku ani jednou nezažil soutěžní zápasové vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

To naposled zažil 25.6.2022 v barážovém utkání o udržení krajského přeboru s Kralovicemi. Od té doby pouze tři remízy a nic se nezměnilo ani teď. Nyní bylo rozhodnuto už po prvním poločase, který skončil 4:1. Postupně se za domácí prosadili Jakub ChalupnýMatěj SkalaMichal BaranJan Kozák. Za hosty pět minut před přestávkou korigoval pouze Jakub Šimůnek.

 

A když po výměně stran střílel přesně Tomáš Knapp, bylo jasné, že se ani možný obrat nebude konat. Stejný hráč přidal v 70. minutě ještě jednu branku, kterou se zároveň rozloučil s působením v Nepomuku a od nové sezóny bude zřejmě oblékat dres plzeňského Smíchova, hrající 1.A třídu.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, trenér: Staňkov nehrál nijak špatně, ale dozadu hrál hrozně naivně. Dali jsme ze šestí gólů čtyři hlavou a tuším tři z rohu. Knapp dával opět dvě branky a po zápase se s námi rozloučil, jelikož se vrací na Smíchov z časových důvodů. A my jsme mu za jeho výkony samozřejmě poděkovali, byl to náš nejlepší střelec po několik sezón. Jinak ale ještě k zápasu... V zápase o nic nešlo, ale naši hráli dobře a zaslouženě jsme vyhráli takovým rozdílem.

FK Staňkov
Vojtěch Mifek, trenér: Poslední zápas byl asi odrazem celé sezony. Přístup, důraz a nasazení bohužel nebylo od všech takové, jaké by mělo být. V první půli čtyři centry, čtyři góly, pak už se vlastně jen dohrávalo. Herně myslím, že jsme až tak špatný zápas neodehráli, ale doplatili jsme i naposled na to, že nedokážeme dát góla, a to i z 300% šance. Chyběl nám gólový útočník a většinu gólů jsme během celé sezony soupeřům darovali...



Sestavy


FK Nepomuk
Z. Větrovec [-] - T. Voráček [-] , M. Kašpar [-] (66. J. Kohout [-] ) , T. Knapp [-] , P. Panc [-] (66. M. Berkovec [-] ) , M. Baran [-] , J. Kozák [-] (57. J. Nový [-] ) , A. Viktora [-] , M. Skala [-] , J. Chalupný [-] (57. L. Sládek [-] ) , J. Kalabza [-] (50. J. Vosyka [-] )

FK Staňkov
D. Pokorný [-] (71. F. Sedlačko [-] ) - D. Drudík [-] (46. J. Mařík [-] ) , M. Kastl [-] (53. O. Hrdina [-] ) , T. Kopecký [-] , F. Dolejš [-] - M. Bozděch [-] , J. Kubina [-] (53. T. Kucharič [-] ) , T. Pitipáč [-] , J. Vrba [-] - J. Šimůnek [-] , A. Kolros [-] (71. M. Vacík [-] )

ŽK: 16. P. Panc , 90. L. Sládek - 34. T. Pitipáč , 56. J. Mařík , 87. J. Šimůnek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PASTYŘÍK Tadeáš - KRŮS František, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích