5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 18:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov si v páteční předehrávce pojistil druhé místo


Branky


11. M. Míka , 25. M. Míka , 30. P. Kučera , 83. J. Vild , 87. J. Vild
17

Tým pod vedením Petra Kučery dal už po prvním poločasu zapomenout na předchozí výsledek na Petříně a s Vejprnicemi si poradil. Ve druhém poločase navíc vedení navýšil a hosté dojížděli s před dokopnou nepříjemným bůrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto po první půli

Do prvních obrovských šancí se domácí dostávali v 10. minutě, ale brankář Davídek byl ještě v pozoru. Jenže po následném rohovém kopu si nehlídaný naskočil na centr Martin Míka a poslal domácí do vedení. A stejný hráč se radoval z branky i ve 25. minutě a opět po rohovém kopu. Tentokrát ne hlavičkou, nýbrž se k němu dostal nedostatečně odkopnutý míč Dvořáka a bratr chotíkovského kapitána, který ale tentokrát na hřišti chyběl a s páskou jej nahradil Prais, vysokou nohou přestřelil všechna popadaná těla. Mezi střelce se do přestávky zapsal i sám hrající trenér Petr Kučera, který po ose Lopata - Rozboud dostal míč na levé straně velkého vápna a levačkou napílil míč pod břevno.

 

Střídající Vild pálil dvakrát

Po výměně stran se hra vyrovnala, i hostující soupeř měl své příležitosti, ale ty nakonec nedokázal využít. V první půli tak Šampalík a ve druhé Bejdák, udrželi čistá konta. Přesto se ale góly střílely, jen na druhé straně hřiště. Střídající Jan Vild se o ně postaral v poslední desetiminutovce. Nejprve využil centru mezi děravou obranu po ztrátě míče vejprnických na středu hřiště, k samostatnému úniku. Podruhé využil pomalé hlavičky pro brankáře od zkušeného Rady, aby špičkou prošťouchnul míč kolem brankářovy nohy. Chotíkov si tak mohl po zápase užít historické druhé místo v nejvyšší krajské soutěži.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: My jsme na zápas byli nažhavení, věděli jsme o co hrajeme a chtěli jsme si druhé místo uhrát sami a zavřít těm, co nám nepřejí, důrazně pusy! První poločas nám proto vyšel a po něm bylo prakticky rozhodnuto. Hosté druhou půlku vyrovnali hru, nějakou šanci si taky vypracovali, ale na závěr jsme se prosadili ještě dvakrát my a vysoká výhra byla na světě. Jinak bych chtěl říct, že obrovský respekt naší kabině, za to jak fungujeme parádně na všech polích. Umíme zabrat, kdy je třeba a pak se o to víc radovat z úspěchů v hospodě. Fotbalově máme za sebou skvělou sezónu bez výkyvů a historické druhé místo v kraji je obrovský úspěch! Fotbal tady děláme v naprosto amatérských podmínkách, malá vesnice, chodí na nás 50 diváků, nemáme dorost ani žáky. Trénujeme prakticky jeden a půlkrát týdně, někteří starší netrénují bez přehánění prakticky vůbec. Většina z nás už má vrchol dávno za sebou a my uhrajeme v nejvyšší krajské soutěži 67 bodů a poloprofesionální týmy jako např. Petřín, nažhavení mladíci, co jsou na hřišti denně a další daleko větší města s lepším zázemím, nám letos koukají z velké vzdálenosti na záda. To zahřeje! A mě konkrétně to zahřeje dvakrát tolik! Slavit jsme začali spontánně v pátek a skončili až v neděli ráno, chutnalo nám a bylo to důstojné tomu úspěchu, co jsme dokázali. Sportovně byl nad námi jen Tachov, těm gratuluju k zaslouženému postupu a ostatním škarohlídům, kterým ležíme těžce v žaludku bych jen vzkázal, že díky, že nás děláte lepšími a taky: Kdo se směje naposledy, ten se směje nejlépe!

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: První poločas se nám vůbec nevydařil, jako kdyby hráči nepřikládali poslednímu zápasu takovou důležitost. Zlepšení přišlo ve druhé půli. Ale naše klasika... Dvakrát sami před gólmanem a gól z toho není. Ke konci 2 zbytečné chyby a je z toho debakl. Závěrem, abych netrhal partu (směje se), tak si myslím, že tráva mohla být o nějaký centimetr nižší, ale rozhodně to nemělo vliv na konečný výsledek. Chotíkovu gratuluji ke 2. místu.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
M. Šampalík [-] - M. Lopata [-] (56. J. Sluka [-] ) , A. Cirok [-] (46. D. Bejdák [-] ) , J. Kellner [-] , K. Klepal [-] , M. Prais [-] , J. Vlk [-] , K. Rozboud [-] (65. J. Vild [-] ) , M. Míka [-] (56. P. Kolesa [-] ) , P. Kučera [-] (84. R. Vomáčka [-] ) , B. Buchta [-]

SK Slavia Vejprnice
P. Davídek [-] - D. Křemenák [-] (80. J. Milota [-] ) , L. Sobolík [-] , A. Heller [-] , D. Svoboda [-] (80. L. Tarantík [-] ) , R. Dvořák [-] (46. J. Pospíšil [-] ) , J. Bayer [-] , M. Majerčík [-] , D. Csambal [-] (46. V. Puhlovský [-] ) , L. Rada [-] , M. Kouřil [-]

ŽK: 51. K. Rozboud - 66. L. Rada .
Hráči zápasu: J. Vild , M. Míka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - MOLEK Eduard, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích