0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 16:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tachov poslední zápas sezóny prohrál, oslavy titulu to ale nepokazilo


Branky


21

Tachované ve Zruči na podzim poprvé ztratili body, když zde uhráli bezbrankovou remízu. Chlapi od Plzně teď přijeli do Tachova ještě s tím, že mohou být jediní, kdo mistra soutěže položí na kolena. A stalo se! Domácí nedokázali ani jednou skórovat, což se jim stalo právě pouze se Zručí a nyní se historie opět opakovala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jenže branky padaly, ovšem do sítě domácích. Ve 13. minutě využil nabídku spoluhráče Josef Motyčák, který poslal svůj tým do vedení. Hosté následně hráli velmi dobře odzadu a výsledkem bylo poločasové vedení, které dokázali udržet. Zřejmě až moc uvolněný tým Tachova s vědomím, že už o nic nejde, nedokázal v hlavě nakopnout natolik, aby svého soupeře gólově přehrál.

 

A po výměně stran se obraz hry nezměnil. Domácí možná drželi více míč na svých kopačkách, ale nedokázali se prokousat do vyložené tutovky. A když ano, tak například Kořínek v nejjasnější příležitosti hlavou před práznou bránou minul. Štěstěna tentokrát nestála na straně Tachova, i přesto, že posledních 30 minut hráli domácí v přesile, když se nechal po dvou žlutých kartách vyloučit Pechman. Zruč následně hlubokém bloku dobře bránila, ale dovolila si i ve vyšším počtu zaútočit. Odměnou po zdařilé individuální driblerské akci Kubeše ve vápně, když položil na zem dva své soupeře, byla následná branka Jakuba Šnajdra, ke které pomohla nechtěná teč blokujícího hráče. S tímto výsledkem už domácí fotbalisté nedokázali nic udělat, přesto z nich ale radost po úspěšné sezóně neopadla a po závěrečném hvizdu mohli slavit spolu s pohárem pro vítěze krajského přeboru.

 



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Pavel Opava, asistent trenéra: Utkání se mi hodnotí velice špatně, protože jsme podali nejhorší výkon za celý rok, čímž nechci snižovat kvality soupeře. Neběhali jsme, vázla kombinace, ztráceli jsme lehké balóny. Za celý zápas jsme si vytvořili pouze dvě šance. Přesto bych chtěl klukům poděkovat za celý ročník, byla to opravdu jízda!

TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: Věřím, že si to kluci z Tachova chtěli užít, chtěli vyhrát, aby měli příjemnější dokopnou i příjemnější přebírání poháru. Ale myslím, že nás lehce podcenili a my toho využili. Po té sezóně už jsme je měli dost načtené a po vstřelené brance už jsme jim nedali moc šanci na nějaký obrat. Nám velmi dobře fungovala obrana a domácím to moc nevonělo, až byli zdravě vzteklí. My pak šli ještě do oslabení, trochu jsem prostřídal a právě mladí kluci to nakonec uhráli až na dvougólový výsledek. Jinak hráli všichni perfektně a kdybychom takto hráli celou sezónu, třeba bychom byli jinde. Večer jsme si to pak pěkně užili.



Sestavy


FK Tachov
P. Landrgott [-] - P. Sláma [-] (55. G. Nieves [-] ) , T. Vejvoda [-] , L. Hudec [-] (91. J. Šroub [-] ) , P. Kořínek [-] , G. Lanfranchi [-] , J. Viterna [-] , T. Habart [-] , Z. Sloup [-] (79. L. Čížek [-] ) , A. Alexa [-] (55. V. Mráz [-] ) , D. Bulaiev [-]

TJ Zruč
J. Fořt [-] - J. Motyčák [-] (65. Š. Bidzilja [-] ) , V. Pavel [-] , P. Korous [-] , D. Sperl [-] , R. Kubeš [-] (91. A. Papulák [-] ) , M. Pechman [-] , D. Král [-] , A. Král [-] , O. Mašek [-] (77. J. Šnajdr [-] ) , M. Fryček [-] (91. M. Špicl [-] )

ŽK: 58. J. Viterna , 63. G. Lanfranchi - 60. M. Pechman , 66. R. Kubeš , 76. A. Král . ČK: 62. M. Pechman .
Počet diváků: 181. Rozhodčí: Petrželka František - STROLENÝ Petr, BUREŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích