Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Černice zdolaly Lhotu a mohou ještě pomýšlet na baráž


Branky


22

Černice jsou na hraně přímého sestupu a poslední barážové pozice. V cestě jim po posledním zápase stojí Stříbro, které se výkonnostně velmi dobře zvedlo a právem má lepší pozici než na dálku jejich plzeňský soupeř. Ten bude muset v posledním zápase naplno bodovat a doufat ve ztrátu Baníku na hřišti Rapidu, který k jistotě potřebuje bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili do zápasu ve velkém stylu a už v 5. minutě se radoval po špatné rozehrávce hostů Michal Milrád, který vyslal míč do brankářova protipohybu. V zápase bylo znát, že domácí musí a Lhota už má hotovo. Černice se snažily o přidání další branky, jednu dokonce vsítil v 10. miutě Jan Petr, ale byl máván ofsajd. Jenže i hosté se do svého soupeře na sklonku 30. minuty pustili a David Křížek v jasné příležitosti nejdříve mířil mimo. Navíc byl přistižen v ofsajdu. Ve 38. minutě ale už v ofsajdu nebyl a po rychlém protiútoku překonal nestárnoucího Zdeňka Daňka. 

 

Po výměně stran byla hra obdobná. Domácí se tlačili za třemi body, zejména po rychlých akcích, které nutně potřebovali a k tomu jim pomáhal jistý výkon zkušeného Daňka v bráně, který stál čtvrt hodiny před koncem výrazně za pokrytím obrovské příležitosti hostů. Snažení domácích bylo zúročeno až v 82. minutě, když se zpoza vápna opřel do míče Jan Petr a svůj první zápas s kapitánskou páskou na ruce proměnil v radostnou euforii, která znamenala tři body.

 

O tři minuty později potvrdil výhru Andrii Luzhetskyi, který ve vápně dorážel míč po rychlé akci spoluhráče přes pravou stranu, jenž obelstil ofsajdovou past kde zaspal Vlček, do prázdné brány.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, trenér: V posledním zápase na domácím hřišti jsme se chtěli rozloučit důstojným výkonem. Soupeř disponuje kvalitními hráči, byl více na míči a snažil se kombinovat. My šli rychle do vedení po chybě v jejich rozehrávce. A za chvíli přidali další gól, bohužel se ale mával ofsajd. Hosté srovnali, když se jim rychlou souhrou podařilo přelstít ofsajdovou past. Ve druhé půli se remízové utkání utkání lámalo ke konci, kdy čtvrt hodiny před koncem Lhota nějakým záhadným způsobem nedokázala dotlačit míč do naší brány za už překonaným trenérským kolegou Dankěm, pro kterého je evidentně brankářské řemeslo jako jízda na kole. Rozhodla pak životní trefa našeho levého beka, který poprvé nastoupil s kapitánskou páskou. Navíc jsme z brejku přidali pravým obráncem další gól jako pojistku a urvali tři cenné body a konečně jsme si zase mohli po zápase s chutí zakřičet. Škoda, že takovéto cenné vítězství přišlo až kolo před koncem. I když do posledního kola je vše otevřené jak v divizi, tak v krajském přeboru.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Šli jsme to vyhrát, jelikož jsme chtěli klukům rozdat nějaké odměny za umístění do pátého místa, ale pravděpodobně to nevyjde. Hned na začátku jsme vytvořili nesmyslnou hrubku, kterou jsem dlouho neviděl. Nastoupili jsme namistrovaně, že se nemůže nic stát. Hráli moc profesorsky a byli za to trestáni. Nebyli jsme dobří v pohybu, i když jsme na lepší výsledek kvalitu měli. Domácí na sobě měli ohromnou deku, to bylo vidět a druhou brankou to opadlo. To už snad nikdy takto netrefí. Soupeři gratuluji, asi se nám lépe hraje proti týmům z horních pater tabulky, než z těch spodních. Doufám, že si před dokopnou zlepšíme náladu a třeba budeme i do 5. místa, i když prohrajeme, při shodě mnoha okolností (usmívá se). Ale věřím, že kluci si to i tak příští víkend dobře zapijí.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - L. Zoubek [-] , A. Luzhetskyi [-] - J. Petr [-] , J. Pipaš [-] (60. M. Trnka [-] ) , M. Milrád [-] (39. T. Cihla [-] ) , D. Oncea [-] (78. P. Mlnařík [-] ) , O. Hlaváč [-] (46. J. Kreuzman [-] ) - J. Nedvěd [-] , J. Peterka [-] , J. Šebek [-] -

TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - V. Sulek [-] , P. Suda [-] , J. Šroubek [-] (86. J. Adlt [-] ) , V. Suda [-] - J. Horník [-] , A. Vlček [-] , J. Jaroušek [-] (78. J. Eliášek [-] ) , O. Kotrnoch [-] (46. J. Kohout [-] ) - M. Švehla [-] , D. Křížek [-] (86. M. Šindelka [-] )

ŽK: 65. J. Šroubek .
Hráči zápasu: J. Petr .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - BOGDAN Gabriel, PAUR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Černice jsou v krizi, ale něco mi říká, že se zkusí vybičovat a favorita potrápí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích