0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 16:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas takřka bez šancí nemohl skončit jinak


Branky


20

Bezbrankovou remízou skončilo páteční střetnutí mezi Holýšovem a Rapidem Plzeň, které od sebe ve vyrovnaném středu tabulky dělily 3 body. A stejný bodový rozdíl mezi týmy zůstane i po tomto zápase, jelikož se oba celky rozešly ve smíru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu dvou sousedů v tabulce vstoupili lépe domácí, kteří se na začátku pomocí dvou standardek dostali do vápna Rapidu. Tuto sekvenci zakončili domácí po střele Šperla a nepovedenou dorážkou Valachoviče. To bylo od domácích pro zbytek zápasu dopředu téměř vše. Poté už přebrali iniciativu hosté z Plzně. Po většinu zápasu šlo spíše o územní převahu než o zakončení, které by volalo po gólu. Za zmínku stojí jedině střela Ježka z dálky nebo zakončení Kořenka ze standardní situace, které obě skončily vedle tyče. 

 

Druhý poločas začal v podobném duchu a v 54. minutě přišla největší a jediná velká šance zápasu, kdy se po rychlé akci středem hřiště ocitl po přihrávce Ježka Matěj Fikrle sám před brankářem, ale svým pokusem bohužel jen nechal vyniknout domácího gólmana. Po zbytek zápasu už hra plynula, tak jak doposud. Přibylo standardek i karet, ale šance, která by stála za zmínku nikoliv. Rapid tak po zápase bez větších šancích, ve kterém měl optickou převahu, bere pouze bod.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Miroslav Zach, brankář: Zapas s Rapidem probíhal dle očekávání. Mají mladé běhavé mužstvo, takže měli více ze hry a dobře nas napadali. Jedinou výraznější šanci, ale měl Šperlík, který z vápna na zadní tyč provětral golmana Lišku a dorážku přestřelil dobíhající Valachovič. Do šaten se šlo bez branek. V poločase jsme si říkali, že musíme zvýšit aktivitu a nejspíš to bude zápas o jednom gólu. Zápas se ale odehrával pouze po vápno z obou stran. Jedinou větší příležitost kolem 70. minuty Rapid zahodil, kde jsem si se střelou z jedničky poradil. Do konce zápasu se nic víc nestalo. Zasloužená remíza, ale Rapid předvedl zajímavý výkon. My jsme to poctivě odbránili a příští týden se pojedem poprat o 3 body do Nýrska. Jinak zápas odehrála výborně stoperská dvojice Hess - Michálek, kde druhý jmenovaný přerušil několik slibně se rozvíjejících akcí hostů.

SK Rapid Plzeň
Zbyněk Jiskra, trenér: V utkání jsme měli o jednu šanci blíž k vítězství, kterou jsme neproměnili. V našem malém nasazení do útočné fáze už jsme dále nebyli příliš nebezpeční a proto zápas skončil 0:0. Soupeř neměl jedinou gólovou šanci. Zápas jsme bohužel z tohohle pohledu nezvládli a nedovedli k vítěznému konci.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - J. Kadar [-] , R. Kraus [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , L. Prokop [-] , A. Kozák [-] , L. Hess [-] , A. Majer [-] (70. O. Salák [-] ) , D. Zavadil [-]

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - M. Černický [-] , M. Bezukh [-] (46. J. Půlpan [-] ) , D. Kořenek [-] , T. Ježek [-] (78. D. Pešek [-] ) , M. Fikrle [-] (67. Š. Fikrle [-] ) , P. Jílek [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] (60. M. Čupalka [-] ) , P. Řezníček [-] , P. Nový [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - BOGDAN Gabriel, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích