Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 13:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes vysokou prohru petřínský trenér chválil hráče Stříbra


Branky


20

Petřín doma naděluje a když jsou ty Velikonoční svátky, rozhodl se opět přiblížit desetigólové hranici. K té se nakonec neprokopal, ale osm gólů je také veliký strašák pro další soupeře v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nespokojenost, přesto vedení

I když Petřín nezačal úplně dle vlastních představ, dostal se brzy do vedení. Po čtvrt hodině hry nastartoval střeleckou pro hráče v červeném Dominik Tříska. Hosté se snažili důsledně bránit, byli v pohybu, ale po půl hodině musel pro zranění střídat kapitán týmu a defenzivní matador, Radek Hřebík, a jakoby to přineslo smůlu do zadních řad Stříbra. Záhy totiž zvýšil na 2:0 Martin Vanc. Do kabin se tak odcházelo za dvoubrankového vedení Petřína.

 

Kanárek za poločas

A pokud se trenérovi Levému hra v prvním poločase nelíbila, ve druhém dějství musel být spokojenější. Jeho svěřenci byli ještě pohyblivější, přímočařejší a brzy odskočili už na rozdíl tří branek zásluhou Petra Bendla. Než se stříbrští stačili rozkoukat, lovil Locker ze sítě další míč, a to po střele zkušeného Petra Škardy

 

Obě mužstva prostřídala a živější krev domácích hráčů se drala do dalších útoků. Podruhé v zápase se čtvrt hodiny před koncem prosadil Dominik Tříska a pak přišla hrozivá závěrečná desetiminutovka. Do zdecimované a unavené obrany Baníku se domácí řádně zakousli a třemi góly stanovili konečný výsledek na 8:0. Prosadil se znovu Petr Škarda, a poté střídající Patrik KlichMatěj Špilar.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý, trenér: I přes konečnou vysokou výhru budu i malinko kritický. První poločas jsme vůbec neodehráli podle našich představ. Chyběl pohyb, důraz i kvalita v kombinaci. Jediné, co nám první poločas fungovalo byly dlouhé míče za hostující obranu. Z těchto situací jsme si vytvořili několik zakončení a nakonec šli do kabin, i po nepřesvědčivém výkonu, s vedením 2:0. O pauze jsme si k tomu něco řekli a druhý poločas už byl z naší strany daleko kvalitnější a přesvědčivější. Soupeře musím pochválit minimálně za přístup v prvním poločase, kdy nám svým pohybem a důrazem značně ztížil cestu za dalším vítězstvím.

TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Nastoupili jsme bez třech zkušených hráčů, k tomu se ve dvacáté minutě zranil Hřebík. Hráli jsme v tak hodně omlazené sestavě. První polovina úvodní půle nebyla špatná, ale směrem dopředu jsme byli bezzubí. O pauze jsme prohrávali 0:2 a ještě jsme chtěli s výsledkem něco udělat. Bohužel nám to tam pak napadalo. Pro mladé kluky to byl těžký zápas, ale získali další zkušenosti. Navíc zápasy, které musíme zvládnout, nás ještě čekají.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - J. Šulc [-] , P. Škarda [-] , L. Kotěšovec [-] (67. M. Špilar [-] ) , M. Vanc [-] (79. P. Zajíček [-] ) , P. Bendl [-] , D. Voves [-] , J. Tětek [-] (82. J. Veselý [-] ) , D. Tříska [-] (79. P. Klich [-] ) , M. Štefl [-] , J. Havelka [-]

TJ Baník Stříbro
I. Locker [-] - J. Kolena [-] , D. Donate [-] , V. Gontkovič [-] (70. D. Čížek [-] ) , J. Pospíchal [-] (70. O. Kertis [-] ) , M. Hodek [-] (79. D. Čeček [-] ) , Z. Pašek [-] , M. Vyšín [-] (79. J. Kaprhál [-] ) , D. Kasl [-] , M. Vyšín [-] , R. Hřebík [-] (33. J. Janda [-] )

ŽK: 43. P. Bendl , 62. D. Voves - 50. J. Pospíchal .
Hráči zápasu: J. Šulc , M. Štefl , D. Tříska .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: ŠNAJDR David - FENCL Jakub, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích