2:1
(2:0)
66. P. Pelech (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsov doma porazil Baník Staré Město


Branky


11. M. Obíral , 37. S. Březina - 66. P. Pelech (p.)
7

V utkání 19. kola se doma představil Úsov proti Starému Městu. Předposlední Úsov dokázal zvítězit 2:1. Bodově se tak dotáhl na dvanýctý Rapotín "B". Baník Staré Město se v tabulce propadl na sedmé místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Domácí vstoupili do utkání aktivněji. V 11. minutě po závaru v obraně hostů, dokázal míč do sítě dopravit Michal Obíral a poslal Úsov do vedení 1:0. Hostům se moc nedařilo. Domácí měli více šancí, ale v koncovce to nebylo úplně ono. I tak v 37. minutě se k míči dostal Stanislav Březina a propálil hostujícího brankáře a zvýšil vedení na 2:0. Do šaten se tak šlo za tohoto stavu. 

Hosté dokázali vstřelit branku, ale na body to už nestačilo

Hosté vstoupili do druihé půle odvážně, s chutí s výsledkem něco udělat. Po brejkové situaci domácích výborně zasahoval brankář hostů. V 66. minutě se Petr Baďura dostal do vápna domácích, kde byl faulován a byl nařízen pokutový kop. K tomu se postavil kapitán Petr Pelech a dokázal proměnit. Snížil tak stav utkání na 2:1. Po standratní situaci měli ještě hosté ještě šanci na srovnání, ale domácí zachránil brankář Martin Grygar. Nic dalšího už se v utkání nestalo a Úsov tak uhájil vítězství 2:1 nad Baníkem Staré Město a připsal si tak tři cenné body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


Úsov
David Kubík - hráč: Chybělo nám sice pár hráčů základní sestavy, ale to jsme úspěšně zalepili. Věřili jsme, že urveme všechny tři body. Cenné tři body do tabulky po vítězství. Chtěl bych kluky pochválit, že makali, tak jak měli, od hráčů v základní sestavě, až po náhradníky.

Baník Staré Město p.Sněžníkem
Petr Pelech - kapitán: Zápas s Úsovem byl od nás doslova odfláknutý. V prvním poločase jsme nebyli schopní nějaké kombinace a ohrožení brány. Ve druhém poločase už jsme měli více ze hry my, jen se nám nedařilo proměnit šance. Od nás to byl špatný výkon.



Sestavy


Úsov
M. Grygar [-] - O. Kubík [-] , M. Frank [-] , F. Kudrna [-] , M. Nevěřil [-] , M. Jiroušek [-] , R. Dopita [-] , T. Keprt [-] , D. Kubík [-] , S. Březina [-] , M. Obíral [-]

Baník Staré Město p.Sněžníkem
S. Pěnička [-] - J. Kužma [-] , L. Rohoň [-] , J. Biloš [-] , J. Novosád [-] , N. Gábor [-] , M. Pořízka [-] , J. Podhora [-] , P. Pelech [-] , P. Pacal [-] , P. Baďura [-]

ŽK: 56. D. Kubík - 53. P. Pelech , 86. S. Pěnička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Žák Ludvík - KUTAL Martin, POBUCKÝ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: David Kubík
Tip experta: výhra domácích

Potřebujeme nějaké body a Staré město venku zatím nic moc. Výhra domácích. Tip na výsledek 3:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích