HISENSE hráč 15. kola Jan Volek - Můj nejméně oblíbený tým bude asi právě Staré Město, a rád se vracím do Palonína, kde se mi daří

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče 15. kola a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo se stal vítězem? Tím se stává hráč týmu SK Loštice "B", Jan Volek. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji k výhře v anketě hráč kola. Věděl jsi o nominaci a co říkáš na náš web?
Moc děkuji, o nominaci jsem věděl a web je super. Vždycky se dívám na reporty ze zápasu, hodnocení hráčů a výsledky ostatních týmů.
Jaro bylo z vaší strany nahoru dolů, ale nakonec v posledních zápasech jste brali důležité body a sezónu končíte na pěkném sedmém místě. Jak to hodnotíš?
Ano některé zápasy nám nevyšly, jiné zase jo. V posledních zápasech se nám dařilo, ať už herně, tak i střelecky. Sedmé místo je dobré, ale pro příští sezónu bychom mohli být výš kvalitu na to máme.
Teď pojďme k zápasu, co jste odehráli o víkendu. Doma jste přivítali Staré Město, celek s nejlepším útokem a střelcem soutěže. S čím jste šli do utkání a jak hodnotíš váš výkon?
V šatně jsme si řekli, že zápas odmakáme jako poslední dva zápasy co jsme hráli a myslím si, že jsme to splnili. Nebyl to jednoduchý zapas, ale každý makal na sto procent.
Trenér Martin Krejčí tě pochválil, že jsi dokázal vymazat nejlepšího střelce soutěže Petra Pelecha a nominoval tě do sestavy kola. Jak těžké je bránit nejproduktivnějšího hráče celé soutěže a i Lazarova, který jen během jara nasázel osmnáct branek?
Nebylo to nic jednoduchého, oba dva jsou rychlí na míči a i bez něj. Není divu, že oba nastříleli tolik branek.
Když se vrátíme k Martinovi Krejčímu, je to sice váš trenér, ale zároveň stále v některých případech hrající, a ke konci ligy vám pomohl důležitými brankami. Neměl by hrát pravidelně?
Kdyby hrával, tak by to určitě týmu pomohlo. Vždycky když nastoupí, tak je vidět, že kvalitu má.
Kdy a kde jsi začal s fotbalem a kdo tě k němu přivedl?
Fotbal hraji od šesti let a přivedli mě k němu rodiče.
Budeš v béčku Loštic pokračovat i pro příští sezónu? Případně jaké jsou tvé cíle v kariéře?
Myslím, že pro příští sezónu se mnou trenér počítá v A týmu, ale béčku vždycky rád půjdu pomoct, když bude potřeba.
Kdo ve vašem týmu naběhá nejvíce kilometrů v zápase a kdo naopak nejméně?
Nejvíc kilometrů si myslím, že naběhá Martin Kobza a nejmíň asi Peťa Hopják.
Proti kterému soupeři v lize hraješ rád, a na hřiště kterého celku naopak nerad jezdíš?
Můj nejméně oblíbený tým bude asi právě Staré Město, hrají docela nepříjemný fotbal. A rád se vracím například do Palonína, kde se mi vždycky daří.
Jaké jsou tvé volnočasové aktivity?
Ve volném čase si občas rád zahraji něco na playstationu. Nebo trávím čas s přítelkyní a jedeme třeba někam na výlet.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.