HISENSE hráč 26. kola Michal Obíral - Bordeláři v kabině jsme všichni, po zápase to tam vypadá jak po výbuchu

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče 26. kola a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo se stal vítězem? Tím se stává útočník FK Úsov, Michal Obíral. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Michale, gratuluji k výhře v anketě hráč kola. Věděl jsi o nominaci a co říkáš na náš web?
Ano o nominaci jsem věděl. Jakmile je v nominaci někdo z našeho týmu, tak náš pozorný kapitán to ihned píše na naši vytvořenou skupinu FK Usov. Ohledně webu dobrý nápad, člověk se dozví zajímavosti v rámci soutěže od hráčů, týmů.
Ještě nedávno jste byli na posledních třech příčkách, teď jste se posunuli na osmé místo, ale v tabulce je to tedy velmi nahuštěné, pět týmů v jednom bodu. Ale už se na tu tabulku dívá lépe, hlavně díky tomu, že už jste zachráněni, je tomu tak?
Je to tak, na tabulku se dívá lépe i s ohledem našeho udržení v soutěži.
Teď pojďme k zápasu, co jste odehráli o víkendu. V důležitém utkání jste doma dokázali porazit Jestřebí a poskočili v tabulce. Jak hodnotíš váš výkon v utkání.
Náš výkon hodnotím na výbornou ohledně výsledku. Herně to asi mohlo být o něco lepší, ale zase na druhou stranu máme nějaké zraněné hráče, takže dobrý.
Ty ses v posledních zápasech dostal do výborné formy a v utkání s Jestřebím si dvěma brankami rozhodl o výhře. Jak si byl spokojen s tvým výkonem v zápase?
Se svým výkonem jsem nakonec spokojen byl, protože jsme vyhráli. Gólů jsem teda mohl dát víc, naštěstí dva stačily, takže spokojenost.
V posledním kole přivítáte doma rezervu Šumperku. S čím půjdete do utkání? A jak hodnotíš tuto sezónu, před posledním zápasem?
Do utkání se Šumperkem půjdeme zkusit urvat aspoň nějaký bod. Favorit v zápase je jasný, my můžeme jen překvapit. Sezónu hodnotím kladně s tím, že jsme se v soutěži udrželi. Škoda jen podzimu, kde jsme těch bodů měli nasbírat víc. Jaro už bylo mnohem lepší.
Kdy jsi začal s fotbalem a kdo tě k němu přivedl?
S fotbalem jsem začal asi v 10 letech, kdy mě k němu přivedl kamarád. Asi viděl potenciál.
Kdo je u vás v týmu nejrychlejší a kdo naopak nejpomalejší?
Nejrychlejší asi David Kubík, proto hraje vzadu, aby útočící soupeře doběhl. A nejpomalejší to bych nechtěl odhadovat.
Kdo je u vás v kabině největší vtipálek a kdo největší bordelář?
Největší vtipálek je Tomáš Keprt, ten má hlášky. A bordeláři v kabině jsme všichni, po zápase to tam vypadá jak po výbuchu.
Jaký soupeř v lize patří mezi tvé oblíbené a proti jakému týmu nerad hraješ?
Mezi mé oblíbené soupeře ať už v letošní nebo předchozích sezónách patří Juventus. Mám tam spoustu kamarádů a dokážu se proti nim vyhecovat. Naopak v letošní sezóně se mi špatně hrálo proti Leštině, tak doufám že postoupí.
Jaké jsou tvé volnočasové aktivity?
Když mám volno, tak si rád zajdu do posilovny zvednout nějaký to železo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.