Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Staré Město doma v krásném gólovém utkání přestřílel Nový Malín


Branky


13. P. Pelech , 38. I. Lazarov (p.) , 47. I. Lazarov , 56. I. Lazarov , 73. P. Pelech , 83. I. Lazarov , 86. P. Pelech - 18. T. Haša , 24. J. Laštůvka , 53. M. Novák , 65. L. Pospíšil
5

V utkání 18. kola se doma představil Baník Staré Město proti Novému Malínu. Třetí tým tabulky Nový Malín na jaře ještě nevyhrál a to se mu nepovedlo ani na hřišti Starého Města kde prohrál po krásném gólovém zápase 7:4. V tabulce už přeskočil Bratrušov a tak jsou hráči Malína aktuálně na čtvrtém místě a na páté místo se posunuli hráči Baníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Ve 13. minutě se po průnikové přihrávce od Kužmy prosadil domácí kapitán Petr Pelech a Baník se tak dostal do vedení 1:0. Jen o pět minut později už bylo srovnáno, když se trefil Tomáš Haša. Ve 24. minutě se trefil za Malín, Jakub Laštůvka a poslal hosty do vedení 1:2. Ve 38. minutě zahrávali domácí rohový kop a po doteku míče rukou hostujícího hráče byl nařízen pokutový kop pro Baník. Ten proměnil Ivo Lazarov a bylo srovnáno 2:2.

Gólová nadílka v druhé půli s úspěšným koncem pro domácí

Rychlý start domádích do druhého poločasu, když hned ve 47. minutě Kubíček dával křižný balón na Pelecha, který posouvá na Lazarova a ten poslal Baník do vedení 3:2. V 53. minutě se po podklouznutí hráče domácích dostal k míči kapitán hostů Marek Novák a srovnal na 3:3. V 56. minutě Novosád posunul míč Pelecha, který opět našel Lazarova a ten vrátil vedení Baníku 4:3. Hosty to nezlomilo a v 65. minutě opět srovnal Lukáš Pospíšil a bylo to 4:4. V 73. minutě Kužma poslal finální přihrávku na Pelecha a ten poslal domácí do vedení 5:4.  V 83. minutě se trefil opět Lazarov a bylo to 6:4, ten tak zaznamenal už čtvrtou branku v utkání, opravdu skvělý počin. Minutu na to byl po druhé žluté kartě vyloučen kapitán hostů, Marek Novák. Hosté se už v deseti na nic nezmohli a za domácí ještě v 86. minutě pečetil výhru kapitán Petr Pelech, svým třetím gólem v utkání a Baník tak doma porazil Nový Malín 7:4.



Ohlasy k zápasu


Baník Staré Město p.Sněžníkem
Petr Pelech - kapitán: S Novým Malínem to bylo jako na houpačce , třikrát jsme vedli my , jednou vedli oni a gólů bylo jak houbách po dešti. Když se nám podařilo dostat do vedení tak Malín hned odpověděl a nechtěl nám nechat body doma. Až ke konci zápasu jsme více využívali našich šancí a dostali se do více brankového vedení. Do toho přišla druhá žlutá pro Malínského kapitána tak musel opustit hřiště, a Malín už neměl tolik šancí nás ohrozit.

TJ Sokol Nový Malín
Jakub Diblík - hráč: Hrálo se na těžkém terénu a na malém hřišti ve Starém Městě, my jsme zvyklí na velké hřiště, takže to byla pro ně výhoda. V prvním poločase jsme se drželi 2.2. A ve druhém i když jsme hráli dobře, tak jsme prohráli díky tomu, že měli rychlé protiútoky a my jsme je nestačili zastavit.



Sestavy


Baník Staré Město p.Sněžníkem
S. Pěnička [-] - F. Gábor [-] , J. Podhora [-] , I. Lazarov [-] , P. Pelech [-] , P. Pacal [-] , J. Kužma [-] , P. Baďura [-] , L. Rohoň [-] , J. Biloš [-] , J. Novosád [-]

TJ Sokol Nový Malín
D. Laščák [-] - J. Laštůvka [-] , L. Pospíšil [-] , R. Bílek [-] , L. Korger [-] , J. Palatka [-] , M. Novák [-] , M. Klimek [-] , D. Janda [-] , T. Haša [-] , J. Diblík [-]

ŽK: 16. J. Podhora , 37. I. Lazarov , 90. P. Pacal - 43. M. Novák , 88. D. Janda . ČK: 84. M. Novák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kuba Josef - CHODURA Tomáš, RULÍŠEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Tomáš Horký
Tip experta: výhra domácích

Staré Město doma body neztrácí, hraje se tam těžko. Každopádně Malín má také dobrý tým plný mladých kluků, ale přesto bych favorizoval domácí.

Tip: výhra domácích