Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:00

24.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Verměřovice na domácí Sruby nestačili


Branky


3

Ve 24. kole zavítali Verměřovice do Srubů. Poslední celek tabulky Okresního přeboru se chce určitě pokusit o zázrak a zvrátit tak sestup do nižší soutěže. Začít tak chtěli právě na půdě Srubů. Bohužel jejich výkon na body nestačil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj dvou Sokolů

Předzápasové predikce, s ohledem na postavení a formu obou týmů, hovořili ve prospěch domácích Srubů. Souboj dvou Sokolů začal jednoznačně lépe pro domácí. Přes nespočet rohových kopů přišla první branka. Po faulu hostů se k zahrávání přímého volného kopu postavil domácí kanonýr Myšák. Ten svoji technickou střelu otřel o Miroslava Krýda, který hokejově tečoval míč až do sítě Verměřovic – 1:0. Po úvodní brance se hra lehce vyrovnala, ale vylouženou šanci si nevypracoval žadný ze dvou celků.  

svižnější a atraktivnější fotbal

Druhá pětačtyřiceti minutovka nabídla svižnější i atraktivnější fotbal. To potvrdil v 59. minutě zkušený matador Tomáš Zavřel, který přesnou střelou k tyči navýšil vedení domácího celku. 2:0  O deset minut později bylo početné domácí publikum ještě veselejší. Obrovskou chybu v rozehrávce hostů, potrestal jmenovec předešlého střelce Filip. 3:0  V 70. minutě došlo na další závar ve vápně Verměřovic a míč vyplaval až k domácímu Martinu Jiráskému. Ten nezaváhal a z velkého vápna obstřelil brankáře Mikulu, ten tak musel lovit míč ze své sítě již po čtvrté. 4:0 V 80. minutě běžel sám na branku Srubů střídající Miroslav Tuleja, který svůj debut okořenil gólem. O finální podobu skóre se postaral Jiří Sklenář, jež nádherně umístěnou střelou snížil na konečných 4:2.



Sestavy


TJ Sokol Sruby
P. Putnar [-] - L. Myšák [-] , F. Šeda [-] (60. F. Zavřel [-] ) , L. Laštovka [-] , M. Sklenář [-] (79. M. Kostka [-] ) , M. Krýda [-] , T. Zavřel [-] , F. Šimek [-] (70. M. Marciš [-] ) , D. Sklenář [-] , M. Jiráský [-] , Š. Houdek [-] (70. D. Kulhavý [-] )

TJ Sokol Verměřovice
A. Mikula [-] - L. Vacek [-] , M. Chládek [-] , J. Toman [-] , J. Sklenář [-] , M. Faltus [-] , M. Pražák [-] (61. M. Tuleja [-] ) , J. Smejkal [-] , M. Krulikovský [-] , M. Nastoupil [-] , P. Šípek [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: DVOŘÁK Zdeněk - VALÁŠEK František, KOUKOL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Krejčí

Expert: Martin Grus
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích