2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 16:00

23.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné vítezství o jednu branku


Branky


3

Žichlínek přívital na svém hřišti celek Srubů. Které dokáží potrápit každého. Domácí si ale vítězství na svém hřišti udželi a nejtěsnějším rozdílem vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez větších šancí na obou stranách

Žichlínek přivítal na domácím trávníku soupeře ze Srubů. První poločas moc atraktivity nenabídl, hrálo se od vápna k vápnu bez větších šancí, tomu také odpovídal poločasový výsledek 0:0. A tak mohli diváci doufat v lepší a gólově bohatší druhý poločas.

Do druhého poločasu se podařilo lépe vstoupit domácím

 Do druhého poločasu se podařilo lépe vstoupit domácím, kdy se v 59. minutě z rohového kopu prosadil hlavou Stasiowski a poslal tak svůj tým do vedení 1:0. Odpověď hostů přišla hned záhy, když se 61. minutě ocitl sám za obranou nejlepší střelec soutěže Myšák, svůj samostatný únik proměnil a srovnal tak skóre na 1:1. Radost hostům však dlouho nevydržela. V 66. minutě se postavil k přímému volnému kopu Antes, který zakroutil svou střelu do šibenice a vzal tak vedení zpět na stranu domácích. 2:1 Do konce utkaní bylo vidět ještě nekolik šancí na obou stranách. Skóre, už se ale, neměnilo. A tak si Žichlínek připisuje na svěm hřišti vítězství.



Sestavy


Fotbal Žichlínek
R. Hrabáček [-] - V. Smola [-] , L. Javorek [-] (80. A. Jobák [-] ) , J. Paukert [-] (58. P. Štochl [-] ) , V. Zahradník [-] , A. Antes [-] (77. L. Jániš [-] ) , J. Krejčiřík [-] , P. Stasiowski [-] , T. Trnečka [-] , P. Hromek [-] , T. Zemach [-]

TJ Sokol Sruby
P. Putnar [-] - L. Myšák [-] , F. Zavřel [-] , M. Marciš [-] (64. J. Matoušek [-] ) , M. Sklenář [-] , M. Krýda [-] , F. Šimek [-] , T. Zavřel [-] , D. Sklenář [-] , M. Jiráský [-] , D. Kulhavý [-] (57. M. Kostka [-] )

ŽK: 10. F. Šimek , 33. T. Zavřel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HEJL Jan - ŠILAR Pavel, KAPLAN Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Krejčí

Expert: Petr Šimko
Tip experta: výhra domácích

Žichlínek je doma silný a se Sruby si poradí.

Tip: výhra domácích