Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za hojné účasti fanoušků, domácí Mistrovice opět na svém hřišti nadělovaly


Branky


2
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání patřil domácím

Prvních 15 minut nepustili soupeře na svoji polovinu, gól se jim, ale vstřelit nepodařilo. Poté se hra vyrovnala a i hosté si začali vytvářet šance. Nakonec to, ale byli domácí, kteří šli do vedení. Když ve 22.minutě po standartní situaci a odrazu od horní tyče dorážel Šťovíček (1:0).

 

Hned ve 27.minutě se situace opakovala, a po vyraženém míči hostujícím brankářem se nejlépe zorientoval Dvořáček (2:0). Do poločasu mohli fanoušci vidět ještě několik brankových příležitostí na obou stranách, ale žádný z týmu své šance nevyužil. A tak se šlo po 45ti minutách do kabin za stavu 2:0 pro domácí Mistrovice.

 

Druhý poločas začal opět několika slibnými šancemi na obou stranách

Po jedné nebezpečné akci domácích se musel v 58.minutě jít hostující Pecháček předčasně osprchovat, když volejbalovým způsobem zabránil jistému gólu. Následující pokutový kop však domácí Krejčí k navýšení skóre nevyužil.

 

V 72.minutě se už, ale domácí mohli znovu radovat, když po pěkném zakončení po zemi k tyči zvýšil na 3:0 Stejskal D. V 85.minutě po centru Stejskala J. a sklepnutí Lišky zvyšoval na 4:0 Krejčí.

 

Hned o minutu později na 5:0 zvýšil opět Krejčí, když ho na hostující bránu vyslal krásnou přihrávkou Bartoň. Hosté z Čermné, už jenom v 90.minutě zkorigovali pokutovým kopem na konečných 5:1 pro domácí celek.



Ohlasy k zápasu


Mistrovice
Filip Krejčí, dvougólový střelec: Do utkání jsme vstoupili lépe, ale soupeř měl určitě svoji kvalitu a byl pro nás těžkým soupeřem. Jsem rád za výhru a za to, že jsme tento zápas zvládli i přes velké absence našich hráčů. Podali jsme týmový výkon a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


Mistrovice
P. Václavek [-] - V. Baláš [-] , M. Peřina [-] , T. Dvořáček [-] , P. Šimko [-] - F. Krejčí [-] , J. Fajt [-] (67. M. Grus [-] ) , D. Stejskal [-] (73. A. Liška [-] ) , J. Stejskal [-] - T. Šťovíček [-] , J. Bartoň [-]

Dolní Čermná
R. Šilar [-] - T. Bohuněk [-] (77. V. Formánek [-] ) , L. Marek [-] , M. Marek [-] , P. Slodičák [-] , M. Kostelecký [-] , A. Barnet [-] (77. J. Engl [-] ) , R. Krajči [-] , T. Pecháček [-] , R. Pecháček [-] , M. Faltejsek [-]

ŽK: 57. J. Bartoň , 89. F. Krejčí - 30. T. Bohuněk , 50. M. Kostelecký , 89. L. Marek . ČK: 58. R. Pecháček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LICHTENBERK Radek - SAŇÁK Jan, SLÁDEČEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích