0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašidelný fotbal zvládla lépe Rohoznice


Branky


6

Jeden tým, kterému jde o existenci v okresu a druhý, kterému se v posledních zápasech výsledkově příliš nevede. Taková byla výchozí pozice utkání Sokol Roveň proti Sokol Rohoznice. Hosté nakonec vstřelili dvě branky a lépe tak zvládli místy nevzhledný fotbal. V závěru tekly domácím nervy, žlutilo se ostošest, ba i červená karta padla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nakopávaná bez šancí

V prvním poločase se nakopávalo jedna báseň. Pohledných akcí bylo jako šafránu.

Když to nešlo ze hry, kde kralovaly nepřesnosti a obrany, udeřilo ze standardky. Po dobře zahraném rohovém kopu trestal hlavou Šmaha - 0:1.

Ve zbytku poločasu měli více prostoru a aktivity domácí, jejich akce byly ale bezzubé.

 

Žlutý a červený závěr

Po přestávce se domácí usilovně tlačili do vyrovnání stavu, štěstí jim ale nepřálo. Snad kdyby se hrálo pět šest hodin, tak by ten gól přišel. 

Rohoznice bránila svůj hubený náskok a čekala na svou šanci. Ta přišla opět po standardní situaci.

V 86.minutě z ojedinělé akce přišel volný kop, centr do vápna a domácí pozapomněli hlídat hráče, který svou výškou příliš nebezpečí nesignalizuje. A přesto právě Stanislav Školník hlavou udělal gólovou tečku za utkáním.

Ještě v nastavení tekly nervy, flustraci z nepovedeného utkání neustál domácí Hofman, když po oboustranném držení udeřil Zezuláka loktem do obličeje. Následovala strkanice, které vystavil účet až rozhodčí. Hofman byl vyloučen, tři hráči Rohoznice dostali po žluté.

Roveň si porážkou značně zkomplikovala situaci okolo záchrany soutěže, zřejmě bude muset už pouze spoléhat, že sestupovat budou pouze dva týmy.



Ohlasy k zápasu



Sokol Rohoznice
Jakub Skoupý, obránce Rohoznice: "Konečně jsme urvali tři body! Budu ale upřímný. Fotbal to byl z obou stran strašidelný, takže se ani nedivím, že v nastavení přišlo červenožluté představení."



Sestavy


TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] (50. R. Valenta [-] ) - L. Mile [-] , J. Roček [-] , T. Svoboda [-] , L. Mládek [-] , M. Pekárek [-] (62. J. Chabada [-] ) , J. Kučera [-] (58. J. Dušek [-] ) , T. Hofman [-] , V. Žatecký [-] (90. P. Michalco [-] ) , L. Petružálek [-] , T. Krpata [-]

Sokol Rohoznice
M. Zahradník [-] - J. Skoupý [-] , P. Šmaha [-] , M. Křenek [-] , O. Metelka [-] , K. Ovečka [-] - P. Zezulák [-] , M. Mlynka [-] , S. Školník [-] - J. Buchta [-] , R. Fidler [-]

ŽK: 18. T. Hofman - 22. P. Šmaha , 30. M. Křenek , 61. K. Ovečka , 85. M. Mlynka , 92. P. Zezulák , 93. S. Školník , 93. O. Metelka . ČK: 92. T. Hofman .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rambousek Josef - ŘÍHA Jakub, RÁZEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Stanislav Procházka
Tip experta: výhra domácích

Roveň, která se zachraňuje, potvrdí současnou formu, kdy bodovala třikrát za sebou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza