1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:30

28.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta po obratu odváží všechny body - FOTO


Branky


20. M. Štencl - 61. P. Drbal , 81. J. Pojsl
4

Utkání 28. kola proti sobě postavilo soupeře z horním pater tabulky a pro díváka tedy zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Zápas se Spartou Brno byl od nás velice dobře rozehraný. Dostali jsme se v prvním poločase do vedení a zpětně asi všichni vnímáme, že to chtělo odskočit na rozdíl dvou branek. Příležitosti na to jednoznačně byly. Úvod druhého poločasu se nám nevydařil, neudrželi jsme se na míči, bylo tam hodně ztrát. Po hodině hry jsme nepohlídali rohový kop, kde naši hráči byli v přečíslení 7 na 5. Sportovně ale musíme uznat, že Sparta byla od vyrovnávacího gólu lepší. Nedokázali jsme se srovnat ani s agresivitou a dynamickým pojetím hostů. Závěr byl pro nás hodně hořký, v 81. minutě Sparta výsledkově otočila po brejkové situaci. Skončila i naše série domácí neporazitelnosti, která započala ještě v 1.A třídě 29.8.2021, trvala celý rok 2022 a zastavila se na čísle 25 zápasů (21 domácích výher, 4 remízy). Nic v životě netrvá věčně, jedeme dál..!

FC Sparta Brno
Ondřej Zavadil (asistent trenéra): Včerejší zápas nám ukázal jak se naše hra každým zápasem zlepšuje a určitě i velké odhodlání a sílu kabiny. Kunštát, který doma na jaře ještě neprohrál nám chtěl oplatit podzimní vysokou porážku 7:1. V prvním poločase jsme nevyužili pár slibných akcí a nebo jsme je nedotáhli ve finální fázi. Jak už to tak bývá, tak při ojedinělém útoku domácích z brejku jsme po krásném centru inkasovali. Druhý poločas jsme opět byli lepší na míči, v kombinaci a v počtu šancí. První gól jsme dali ze standardní situace, kdy se konečně trefil DRB a oslavil tak první trefu v dresu Sparty. Druhý gól Kuba Pojsl po nacvičené, krásné akci a poslal nás tak do vedení. To jsme udrželi i v závěrečném tlaku domácích a jako první tým na jaře jsme si z Kunštátu odvezli 3 body.



Sestavy


FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] (78. T. Prokeš [-] ) , M. Sehnal [-] (66. J. Konečný [-] ) , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , D. Macko [-] , M. Janíček [-] , M. Psota [-] (66. T. Adámek [-] ) , M. Zlatníček [-] , T. Gracias [-] , T. Bělehrádek [-]

FC Sparta Brno
R. Bílý [-] - P. Drbal [-] , R. Janderka [-] , L. Krejčí [-] - J. Pojsl [-] , J. Krejčíř [-] , E. Hospodar [-] (66. V. Popovych [-] ) , M. Skočovský [-] (92. D. Večeřa [-] ) , J. Adámek [-] , T. Košut [-] (78. F. Sojka [-] ) - J. Stehlík [-] -

ŽK: 48. D. Macko - 25. E. Hospodar , 78. J. Krejčíř , 88. J. Stehlík .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: PŮČEK Martin - HAMINGER Milan, BÁBÍČEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Vojtěch Červík
Tip experta: výhra domácích

Kunštát doma prodlouží svoji neporazitelnost a doma ubojuje těsnou výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů