2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

26.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitá výhra Ratíškovic v boji o záchranu - FOTO


Branky


5

Nedělní odpoledne se utkali dva sestupem ohrožené celky, domácí Ratíškovice jsou v o něco výhodnější pozici než hosté z Bosonoh. Oba týmy tak potřebovali nutně zvítězit. Početná divácká kulisa nakonec slavila domácí výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


FK Baník Ratíškovice
Jan Šíma (trenér): Začali jsme šancí, pak byla hra vyrovnaná, žádné šance, hra od vápna k vápnu ale Ratíškovice byli nebezpečnější. Hráč Ratíškovic centroval a místo toho to zapadlo do brány. Druhý poločas byl opět vyrovnaný, Ratíškovice měli jednu šanci, nedali a pak po naší chybě dali na 2:0 a už to dohráli.

FK SK Bosonohy
Petr Zemánek (trenér): Vybojovaná, ale zasloužená výhra, která se nerodila vůbec lehce. Ve vyrovnaném prvním poločase nás nakopla šťastná první branka ke konci poločasu. Ve druhém jsme hosty nepouštěli k naší brance a deset minut před koncem pojistili výhru druhým gólem. Nakonec jsme mohly přidat více branek když jsme trefili tyč a břevno. Nakonec velká spokojenost když jsme tento týden zvládli uhrát 9 bodů a udělali rázný krok k záchraně.



Sestavy


FK Baník Ratíškovice
J. Chromý [-] - M. Kordula [-] (83. J. Bábíček [-] ) , D. Antoš [-] , M. Lacko [-] (63. P. Venclík [-] ) , L. Kočiš [-] , J. Nedorostek [-] , P. Zemánek [-] , T. Knotek [-] (63. T. Bábíček [-] ) , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] , M. Ševčík [-]

FK SK Bosonohy
F. Uhlíř [-] - M. Pakosta [-] , J. Šíma [-] , M. Pavliš [-] , O. Osladil [-] - P. Čoupek [-] , D. Varga [-] , P. Táborský [-] - P. Dohnal [-] , R. Havlík [-] (61. P. Dedič [-] ) - J. Havel [-]

ŽK: 14. J. Nedorostek , 16. T. Petrucha , 35. T. Knotek - 53. J. Havel , 72. M. Pavliš , 83. D. Varga . ČK: 86. M. Pavliš .
Počet diváků: 277. Rozhodčí: Putna Pavel - HAMINGER Milan, JÜNGER Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Marek Štencl
Tip experta: výhra domácích

Zápas o přežití, věřím domácím.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů