0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 10:30

25.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bosonohy nestačili na Kunštát - FOTO


Branky


55. M. Štencl , 60. M. Sehnal , 80. T. Prokeš , 87. M. Lick
5

Zachraňující se Bosonohy bojují jako lvi aby se vyhnuli pádu z krajského přeboru, do cesty jim tentokrát vstoupili borci z Kunštátu a ti nakonec zaslouženě vyhráli a připravili pro domácí nelichotivé skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


FK SK Bosonohy
Jan Šíma (trenér): Začali jsme dobře, dostali jsme se do tlaku a měli par náznaků šancí. Hra se vyrovnala, soupeř trefil tyč. V druhé půlce byl soupeř lepší. Od nás to byl nejhorší výkon v sezóně. Dali krásný gól z přímého kopu a pak po našich třech hrubých chybách jsme jim darovali další branky.

FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Konečný výsledek vypadá jednoznačně, naše venkovní vítězství v Bosonohách se ale nerodilo lehce. V prvním poločase jsme nastřelili tyč a měli ještě jednu vyloženou šanci. Domácí byly nebezpeční ze standardních situací. My jsme se ale poučili z předchozích venkovních neúspěchů a v defenzivě zahráli na výbornou. O výsledku se rozhodovalo po změně stran. Domácí nezachytili náš aktivní nástup do druhého poločasu. Pomohli jsme si krásným gólem Štencla z přímého kopu. Od tohoto momentu byla hra v naší režii a podařilo se nám vstřelit krásné góly po kombinačních akcích.



Sestavy


FK SK Bosonohy
F. Svoboda [-] - O. Osladil [-] (14. P. Moučka [-] ) , M. Pavliš [-] , J. Šíma [-] , M. Pakosta [-] - T. Lukšija [-] , J. Havel [-] (61. R. Dostálek [-] ) , P. Čoupek [-] , P. Táborský [-] - P. Dedič [-] (61. R. Havlík [-] ) , P. Dohnal [-] -

FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] (77. M. Lick [-] ) , M. Sehnal [-] (69. T. Prokeš [-] ) , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , D. Macko [-] , M. Janíček [-] , M. Psota [-] (65. D. Hanák [-] ) , M. Zlatníček [-] , T. Gracias [-] , T. Bělehrádek [-] (77. R. Janků [-] )

ŽK: 65. P. Moučka - 41. M. Štencl , 55. M. Sehnal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BODEČEK Adam - HAMINGER Milan, HŘIB Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra hostů

Zlomíme špatnou venkovní bilanci a vyhrajeme.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza