P. Zejda 30.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 15:00

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž se rozloučila s Okresním přeborem remízou


Branky


30. P. Zejda - 88. V. Čurda
15

Fotbalisté Stráže nad Nežárkou v posledním zápase před postupem do vyšší soutěže remizovali se Starým Hobzím 1:1. Domácí překvapivě vedli, když se trefil Pavel Zejda. Hosté odpověděli v 88. minutě díky Vlastimilu Čurdovi. Stráž po utkání převzala trofej pro mistra Okresního přeboru a s fanoušky ještě jednou oslavila postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

K závěrečnému utkání Stráž vyrazila s cílem odehrát ho v klidu, dát prostor i hráčům s menší minutáží a hlavně nechat odpočinout marody. Trenérem byl na tento zápas nominovaný také Břéťa Chovítek, který to dostal jako dárek ke čtyřicátým narozeninám. Nakolik to byl dobrý dárek necháme nezodpovězeno. Zápas samotný moc fotbalové krásy nenabídl. Domácí se dostali do vedení po rohovém kopu, kdy hosté špatně zareagovali na jeho rozehrávku nakrátko, kterou potrestal Pavel Zejda - 1:0. Do konce poločasu si hosté vypracovali ještě dvě velké příležitosti, ale bez řádného zakončení.

Obě mužstva se musí spokojit pouze s bodem

Druhá půle se nesla v podobném duchu. Hrálo se převážně mezi vápny. S přibývajícím časem se prostřídalo a tempo ještě více opadlo. Naštěstí pro lídra tabulky v 88. minutě Honza Sivok prostrčil míč na volného Vlastimila Čurdu a ten zkušeně překonal domácího gólmana – 1:1. Stínem na jinak vcelku poklidném utkání je zranění Ládi Chovítka, kterého po půli odvezla zdravotnice Karolína Vránová do jindřichohradecké Nemocnice, kde rentgen odhalil dvě zlomená žebra. Od 18:00 pak už probíhala až do neděle Dokopná sezóny 2022/23.

Autor: Vladimír Vrána



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
T. Seidl [-] - V. Zejda [-] , P. Zejda [-] , F. Štibich [-] , H. Bican [-] - R. Brůžek [-] , D. Malášek [-] , A. Veverka [-] , Z. Fišer [-] - B. Brůžek [-] , Z. Bican [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - J. Jančura [-] , L. Chovítek [-] - M. Neumann [-] , J. Sivok [-] , V. Labuť [-] , J. Čada [-] - V. Čurda [-] , V. Mikuláštík [-] , J. Kalvas [-] , V. Princ [-]

ŽK: 84. Z. Bican .
Hráči zápasu: P. Zejda - D. Přílepek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - LIČKA Ondřej (N), ZVÁRA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Filip Koranda
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že Stráž vyhraje a to na plné čáře, ale můžou kluci z Hobzí určitě překvapit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů