Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučení legend Poborského, Voháka a Nohavy zmírnila vysoká výhra proti Chlumu


Branky


15

Fotbalisté Novosedel porazili ve 14. kole Okresního přeboru na domácí půdě Chlum 5:1 a po třech zápasech a necelém měsíci se dočkali výhry. Hlavní hvězdou zápasu byl domácí záložník Lukáš Voldřich, který nastřílel do chlumecké branky čtyři góly. Jediný zásah Chlumu zaznamenal Libor Řepa. Novosedly zakončily sezónu na devátém místě, Chlum skončil dvanáctý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Voldřicha znamenal vedení domácích

Zaátek utkání měl slavnostní nádech, když byly předány dary oporám Romanu Poborskému, Evženu Vohákovi a trenéru Jiřímu Nohavovi, kteří bohužel po této sezoně končí s aktivní činností. Po dvaceti minutách se po centru Jakuba Marsy trefil hlavou Lukáš Voldřich a poslal domácí do vedení. Za dalších deset minut se trefil opět Lukáš Voldřich. Pak domácí neuhlídali rohový kop hostů a Libor Řepa snížil na 2:1 z pohledu domácího celku. Pět minut před přestávkou byl faulován agilní Voldřich a z penalty se k levé tyči nemýlil matador Roman Poborský - 3:1.

Novosedly po téměř měsíci vyhrály

One man Show Lukáše Voldřicha: V 50. minutě se zrodila nejkrásnější akce zápasu, kdy po centru Daniela Kroupy se trefil v záklonu polonůžkami Lukáš Voldřich a zkompletoval hattrick. Na konečných 5:1 pro domácí skoroval opět Lukáš Voldřich střelou zpoza šestnáctky pod břevno hostující branky. Domácí Novosedly si tak ve velké pohodě dokráčeli pro tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (předseda): K poslednímu zápasu jsme se tak nějak sešli, i když tři hráči nastoupili se zraněním. Zápas se velice vydařil Lukáši Voldřichovi, který se podílel na všech našich pěti brankách. Zcela bez práce nebyl ani náš golman Malý, který se vyznamenal při dvou velkých šancích hostujícího celku. Pochvalu tentokrát zaslouží všichni a mohli jsme si užít dokopnou. Přes léto potřebujeme notně doplnit a posílit, aby jsme příští sezonu neměli problémy. Ještě chci poděkovat všem třem klukům za práci, kterou pro náš klub odvedli. Roman Poborský za nás odehrál dvě sezony v krajských soutěžích a 12 ročníků v OP, kde v drtivé většině zápasů nastoupil s kapitánskou páskou. V okresním přeboru Roman nastřílel úctyhodných 124 branek a z toho jich dal 39 z pokutových kopů. Evža Vohák za čtyři sezony vsítil 55 golů a z toho jich bylo 5 z penalt. Trenér Jirka Nohava zvaný Sultán odkoučoval v OP 12 sezon a před trénováním působil v našem klubu i jako hráč, kdy většinou nastupoval jako střední záložník. Hoši děkujeme!!!




Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - P. Kreim [-] , R. Poborský [-] , P. Zeman [-] , J. Kypta [-] , J. Marsa [-] - D. Kroupa [-] , L. Trachta [-] , L. Voldřich [-] , O. Šrom [-] - R. Kubo [-]

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
J. Křižan [-] - J. Cepák [-] , M. Čáp [-] - O. Novák [-] , R. Novák [-] , P. Eliáš [-] , B. Dušák [-] - J. Březina [-] , L. Řepa [-] - M. Lysina [-] , T. Šniager [-]

ŽK: 42. P. Kreim , 60. L. Trachta , 66. P. Zeman .
Hráči zápasu: R. Poborský , L. Voldřich .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - DOSKOČIL Pavel, BURZA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Filip Koranda
Tip experta: remíza

V tomhle zápase si nejsem úplně jistý, ale bude to vyrovnaný zápas s hodně šancemi, ale skočí to remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích