1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 10:30

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lásenice porazila poslední Peč


Branky


15

Fotbalisté Lásenice porazili v rámci 14. kola Okresního přeboru poslední Peč 3:1 a nakonec si zajistili jedenácté místo v tabulce. Aktivnější domácí našli recept na lásenického brankáře ve 29. minutě. Výhru hostů ale zařídil dvěma góly hostující Jan Demeter. Peč putuje z posledního místa o soutěž níž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili nepříznivý výsledek a vyhráli první poločas

Chmury z lásenické sestavy na zápas v Peči již ve středu rozptýlil Honza Demeter, který nakonec neodjel na dovolenou a mohl nastoupit, to hosty nabíjelo alespoň větším optimismem. Z tradiční již ustálené klasické základní sestavy tedy vypadl pouze Matěj Šperl a Petr Boček. Naštěstí naskočil Jirka Heřmánek. Zápas se vyvíjel přesně podle předpokladů, hosté jsme byli mírně aktivnější, ale soupeř vstřelil první branku, když Josef Novák pod pomaleji rozchytávajícím Lukášem Kodymem procedil míč do branky. A bylo zle, protože lásenická ofenziva opět dokazovala, proč má v kolonce vstřelených branek jeden z nejnižších počtů v soutěži. Až se tedy rozhodl Jan Demeter, že takhle ne a po několika zahozených možnostech rychle vyrovnal. Poté hráči Rapidu zatlačili mírně domácí a Gusta Fiala převrátil vedení na stranu zelenobílých. Podle informací od nezávislých pozorovatelů měl poločas skončit vyšším rozdílem ve prospěch hostů, ale lásenická tradice velela nedat si nic zadarmo. 

Hosté si odvážejí všechny body

Ve druhé půli vše pokračovalo tak jako v poločase prvním. Jen s tím rozdílem, že domácí nedokázali překonat hostujícího gólmana. No a klid na hostující lavičku přinesla opět dvojice Fiala - Demeter, kdy prvně jmenovaný nastřelil tyč a Jan Demeter dorazil míč do odryté branky. Díky výhře láseničtí nemuseli čekat na odpolední zápas Chlumu v Novosedlech, kdy potvrdili jedenácté místo v tabulce, které bylo jejich jarním cílem. Uvidí se, jak se vyvine situace ohledně počtu sestupujícím mužstev.

Autor: Petr Boček

 



Ohlasy k zápasu



TJ Rapid Lásenice
Petr Boček (předseda): Když shrnu naše působení v letošním ročníku Český trávník s.r.o. Okresním přeboru mužů, tak po nepovedeném podzimu mám radost z jarní části sezóny, kdy se podařilo zhodnotit práci s novými mladými hráči, kteří se stali oporami - jmenovitě Matyáš Pospíšil, Pavel Biernat, Kuba Pavlovský a Gusta Fiala. Dále se podařilo do kádru zapracovat dorostence Kubu Tomaschka, Štěpána Vacka a Pepu Richtra. Do nového ročníku naskočí z pobytu ve Španělsku se vracející mladík Adam Doležal, rýsuje se ještě jeden přestup hráče ročníku 2000, ale hlavně budeme pracovat s našimi dorostenci - odchovanci, především ročníky 2007 a 2008, kdy někteří z končícího týmu U15 (přihlášen máme tým U18) začnou nakukovat do týmu mužů. Přeji všem fotbalovým nadšencům, rodičům malých hráčů, zástupcům médií a dalším, kdo se podílí na chodu naší okresní kopané, hezké léto, kvalitní přípravu na novou sezónu a úspěšný vstup do ní.



Sestavy


FC Peč
T. Jindra [-] - T. Konečný [-] , J. Novák [-] , M. Terber [-] , J. Zamazal [-] , J. Tomeček [-] , M. Urbánek [-] , M. Hlaváček [-] , J. Novák [-] , P. Novák [-] , O. Hes [-]

TJ Rapid Lásenice
L. Kodym [-] - D. Vacek [-] , T. Blažek [-] , P. Biernat [-] , J. Demeter [-] , P. Medek [-] , P. Janeček [-] , J. Kandl [-] , J. Heřmánek [-] , M. Pospíšil [-] , J. Pavlovský [-]

ŽK: 39. J. Zamazal , 87. O. Hes .
Hráči zápasu: J. Demeter , G. Fiala .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: Havlík Martin - HAVLÍK Zdeněk, CECH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Filip Koranda
Tip experta: výhra hostů

Za mě to bude vyrovnaný zápas, ale myslím si, že Lásenice Peč porazí už jen z hlediska výkonosti a srovnání v tabulce.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů