0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mizérie Stráže skončila v Novosedlech, nežárské derby rozhodl minutu před koncem Přílepek


Branky


22

Nežárské derby mezi Novosedly a Stráží dlouho vypadalo na remízu, nakonec však slaví hosté. V 89. minutě rozhodl o třech bodech záložník Daniel Přílepek, Stráž si tak díky výhře udržela první místo. Novosedly jsou deváté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Na derby v Novosedlech Stráži chybělo hned jedenáct hráčů kádru. Ještě v pátek byli na střídání jen trenér a legenda Vlasta Čurda. A jelikož se hoši zhrozili toho, že by mohl nastoupit, podařilo se jim „oživit“ Dana Přílepka a Adama Leixnera. Hřiště v Novosedlech není v nejlepší kondici, ale i tak se na to dalo v první půli koukat. Domácí měli na hřišti dva nadstandardní hráče Voháka s Marsou, hosté byli lepší v týmovém pojetí. Bohužel jim to tam zatím nepadá a nepadá. V úvodní pětačtyřicetiminutovce šli třikrát sami na brankáře a netrefili se ani mezi tři tyče, další náznaky šancí také nedotáhli. Domácí hrozili dlouhými auty Marsy a trestnými kopy. Nicméně s tím si strážská obrana, se spolehlivým Oldou Skipalou v zádech, dobře poradila.

Přílepek jedinou brankou rozhodl nežárské derby

V poločasové přestávce přišla vydatná průtrž mračem, z čehož resultovala celkem nekoukatelná druhá půle. Byl to více boj než fotbal, pohledných akcí bylo jak šafránu. Na obranu hráčů nutno říci, že se hrálo na rozoraném, rozbahněném poli. Naštěstí pro hosty se jim podařila na konci utkání pěkná kombinace na pravé straně, kdy po přečíslení domácí obrany nahrál Martin Neumann před bránu, kde zakončil Daniel Přílepek. Radost byla obrovská.

Autor: Vladimír Vrána

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vladimír Vrána (trenér): Střelecky se stále trápíme, pozitivem je další udržená nula a tři body z derby. Nyní nás čeká anglický víkend. Nejdříve v pátek 12.05.2023 od 18:00 přivítáme v dohrávce dačické Béčko, v neděli 14.05.2023 pak k nám zavítá tým Peče. Pevně věřím, že se dáme zdravotně do kupy a budeme po víkendu bohatší o šest bodů.



Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - P. Kreim [-] , R. Poborský [-] , J. Kypta [-] , J. Marsa [-] - D. Kroupa [-] , L. Voldřich [-] , E. Vohák [-] , L. Trachta [-] , J. Mazanec [-] - O. Šrom [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
O. Skipala [-] - J. Čada [-] , J. Jančura [-] , J. Kozel [-] , M. Zvára [-] - M. Neumann [-] , J. Kalvas [-] , B. Chovítek [-] , J. Sivok [-] - M. Podsclan [-] , V. Mikuláštík [-]

ŽK: 44. L. Voldřich , 52. E. Vohák - 53. J. Jančura , 75. J. Kozel .
Hráči zápasu: M. Zvára , M. Neumann .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Náprava Miroslav - SAIDL Radek, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů