T. Martínek 48. (p.)
A. Buriak 78.
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý poločas Dražejovu na body se Sedlicemi nestačil


Branky


48. T. Martínek (p.) , 78. A. Buriak - 3. D. Houzar , 18. D. Dumský , 70. D. Dumský
23

Boj o druhé místo pokračoval i v posledním kole a jeho držitel ze Sedlice zajížděl k duel do Dražejova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý začátek

Dražejov má hrozivé první poločasy a naopak fantastická druhá dějství. Hosté tedy od začátku byli aktivnějším týmem a defacto z prvních šancí dvakrát udeřili. Nejprve se po třech minutách prosadil z rohového kopu Houzar a v 18. minutě Kovařík, který musel kvůli absencím po pěti letech do branky, nedosáhl na ránu Dumského. Sedlice poté uklidnily hru a zkušeně uhlídaly vedení do konce prvního poločasu, který tak nenabídl moc šancí. 

Boj až do konce

I přes absence šli domácí do druhé půle s cílem zabojovat o body a ve 48. minutě přišla šance na snížení, když sudí Mráz nařídil pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Martínek a domácí ožili. Domácí měli šance na vyrovnání, ale místo toho přišel na scénu v 70. minutě opět Dumský, který svým centrem překvapil i brankáře a Sedlice tak znovu vedly o dvě branky. Vedení ale vydrželo pouhých osm minut a po brance střídajícího Buriaka to bylo opět jen o jednu branku. Hosté nakonec vedení udrželi a končí tak na druhém místě za králi ze Sousedovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: Poslední zápas sezony nás čekala Sedlice, která ukončila soutěž na druhém místě. Velká marodka hráčů základní sestavy a předzápas béčka nevypadal dobře. Klasicky nám nevyšel začátek zápasu. Chtěli jsme zodpovědně bránit. Ale... Po prvním rohu podstatně vyšší hosté hned využili ve 3. min. hlavou svou šanci. Dá se říci, že i druhá v 18. min. byla využita, když Dumský trefil přesně k tyči z vápna přes několik hráčů. Premiéra Kovaříkovi v bráně po 5 letech tedy zatím dávala zabrat. Celkově první poločas moc větších šancí nenabídl. Druhá půlka, jak už paradoxně bývá zvykem, byla u nás mnohem aktivnější. Ve 48.min se po faulu na Krýsla postavil na penaltu sváteční střelec T. Martínek a to s odhodláním překonat penaltovou smůlu z posledních let. Profesorsky poslal balon za levou tyč a Vančát, i když trefil stranu, nemohl dosáhnout. Náš tlak se zvyšoval, ale přišla tvrdá rána. Dumský v 70. min. centroval od lajny a nikdo kupodivu balon netečoval. Na to náš gólman vůbec nedokázal zareagovat a míč doskákal až do brány. O 8 minut později za nás snižoval po pěkné akci ještě Buriak. Další šance se již na obou stranách neujaly a my tak končíme sezonu na 9. místě. Děkuji všem hráčům co vydrželi a ještě vydrží, realizačnímu týmu za podporu a také našim fanouškům za tuto sezonu a v polovině srpna se zase těšíme. PS: Kdo by si chtěl příští rok s námi zahrát, tak může. Nábor hráčů bude probíhat na prvním tréninku.




Sestavy


TJ Dražejov
A. Kovařík [-] - D. Pojsl [-] (63. A. Buriak [-] ) , V. Šrámek [-] , M. Bračok [-] , D. Hlavin [-] , J. Matas [-] (74. J. Solař [-] ) , K. Krýsl [-] (84. B. Gumuliauskas [-] ) , P. Poláček [-] , L. Šulda [-] , F. Brázda [-] , T. Martínek [-] (67. T. Hynek [-] )

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - D. Houzar [-] (59. Z. Mikeš [-] ) , P. Koutenský [-] , M. Sladký [-] (55. M. Zíka [-] ) , J. Čabrádek [-] - J. Petráš [-] , T. Baloušek [-] (46. J. Novák [-] ) , D. Dumský [-] , D. Janoušek [-] , Š. Brynda [-] (55. J. Musil [-] ) - J. Panuška [-] (59. M. Čapek [-] )

ŽK: 21. K. Krýsl - 36. D. Janoušek .
Hráči zápasu: D. Dumský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mráz Marek - HOMOLA Miloslav, IRAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Adam Novotný
Tip experta: výhra hostů

Sedlice budou chtít udržet druhé místo a v zápase budou dominovat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Sedlice jaro odehráli parádně a odvezou si domů tři body