M. Švec 14.
1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Chelčic s Dražejovem skončil dělbou bodů


Branky


14. M. Švec - 61. K. Krýsl
25

Posledním zápasem pětadvacátého kola se stal duel v Chelčicích, kam přijel Dražejov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení domácích

Zápas byl od začátku soubojem stylů. Hosté se snažili kombinačně hrát a spoléhali na standardní situace a naopak domácí bezpečně odzadu vyráželi do útoku, ve kterém ale chyběla kreativní myšlěnka při zakončení. Díky tomu tak přišla po čtvrt hodině hry jediná branka poločasu a tu měli na starosti domácí Chelčice. Z rychlého brejku došlo až na centr, který poslal hlavičkou do brány Švec. Hosté se snažili vyrovnat, ale jejich šance nevedli už v prvním poločase k brance.

Pouze vyrovnání

Vyrovnání se hosté dočkali až v 61. minutě, když se po rohovém kopu prosadil Krýsl, který v první půli zazdil asi největší šanci Dražejova. Nutno ale dodat, že brankář domácích mu to svým podběhnutím míče částečně usnadnil. Hosté se po vstřelené brance dostali do laufu a snažili se otočit výsledek utkání. Opět ale selhala koncovka a tak se oba týmy museli spokojit nakonec s bodem.



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Jaroslav Křenek - kapitán: Hráli jsme odzadu spolehlivě s míčem a dvě třetiny hřiště nám to šlo. Chybí nám ale kreativita v zakončení, a tak jsme v první poločase vstřelili jen jednu branku. Dražejov se spoléhal na standardní situace a po jedné z nich ve druhé půli vyrovnal, když náš brankář neodhadl míč.

TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: Do Chelčic jsme jeli s tím, že odvezeme body. Nakonec z toho byl pouze jeden. Prvních třináct minut jsme kombinovali avšak bez koncovky. Ve 14. minutě přišel brejk domácích a po centru se mezi dvěma prosadil hlavou Švec. Domácí se uklidnili a slušně bránili. Nám se pak nedařil dlouho přechod do útoku. Kolem 35. minuty pohrdnul Krýsl zpětnou přihrávkou na vápno a trefil gólmana. Do poločasu se nic již nic závažnějšího na obou stranách asi nestalo. V druhé půlce jsme prostřídali a začali hrozit poměrně více. Po rohu Mertla napravil zaváhání Krýsl a my vyrovnali a pomalu přebírali otěže. Další dvě naše nevyužité loženky nakonec znamenali dělbu bodů za stav 1:1. Bod bereme ale na tři bylo. I díky ostatním výsledkům jsme poskočili v tabulce. Teď nás čeká doma derby s Juniorem.



Sestavy


FK Chelčice
P. Dušek [-] - F. Čížek [-] (57. M. Šácha [-] ) , M. Lang [-] , H. Buzhdyhan [-] , T. Kouba [-] , M. Machnyk [-] , M. Švec [-] , J. Turek [-] , J. Křenek [-] , V. Tesař [-] (23. J. Koloušek [-] ) , P. Valenta [-] (88. P. Pícha [-] )

TJ Dražejov
P. Brož [-] - M. Bračok [-] , J. Matas [-] (46. T. Hrčka [-] ) , R. Náhlík [-] (67. J. Holfeld [-] ) , D. Náhlík [-] , K. Krýsl [-] , M. Mertl [-] , T. Brož [-] (60. T. Martínek [-] ) , F. Brázda [-] (80. L. Šulda [-] ) , O. Koutský [-] , P. Poláček [-]

ŽK: 70. T. Kouba , 74. J. Křenek - 51. M. Bračok , 58. K. Krýsl .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: JELÍNEK Ladislav - HAKR Vítek, PAŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Ladislav Mach
Tip experta: výhra domácích

Chelčice jsou doma silným týmem a s Dražejovem si poradí. 3:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích