Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražejov v důležitém duelu otočil s Husincem


Branky


25

Důležitý boj o záchranu se odehrál v Husinci, kde Slavoj přivítal Dražejov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

První poločasy hostujícímu Dražejovu poslední zápasy nevychází a i duel v Husinci nebyl výjimkou. Ve 27. minutě se míč dostal na vápně ke Kolafovi, který svojí slabou střelou nachytal brankáře Brože. To byla asi jediná zajímavá šance v půli, neboť zápas nenabízel sám o sobě moc velké tempo.

Otočka

Druhá půle začala pro padesátku přítomných fanoušků mnohem atraktivněji a už v 50. minutě padla branka. Bohužel pro většinu se ale prosadili hosté, když Šrámkovo rohový kop skončil až v síti. Branka hosty nakopla a ti za osm minut otočili výsledek zápasu, když domácí opět neuhlídali rohový kop, na který si tentokrát naskočil Koutský. Poté se ukázala šťastná ruka hostujícího trenéra, když v 73. a 77. minutě poslal do hry Cardu s Náhlíkem. První jmenovaný strávil na hřišti pouhé čtyři minuty, když dostal míč do úniku, kterým Carda překonal Kučeru v brance domácích. Náhlík zvládl všechno ještě o minutu rychleji, když v 80. minutě svojí ranou z dálky vstřelil už čtvrtou branku Dražejova. Domácí Husinec se zmohl už jen na snížení z penalty zásluhou Penzenstadlera a tak Dražejov vyloupil Husinec poměrem 4-2.



Ohlasy k zápasu



TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: V Husinci jsme potřebovali naplno bodovat. Jeli jsme v dosti pochroumané sestavě, ale podařilo se. Opět jsme prohrávali, když se po naší akci nepochopitelně dostal balon až před naše vápno a ten po slabé střele domácích doskákal za čáru. Moc šancí vidět na obou stranách nebylo a tempo zápasu bylo na velkém husineckém hřišti poměrně pomalé. Druhá půle byla naše i navzdory všem posouzeným rozhodnutím. Hned v padesáté minutě po třetím rohu poslal Šrámek míč přímo od praporku do brány. O osm minut později po dalším rohu uklízel hlavou Koutský a my šli do vedení. Náš trenér měl i šťastnou ruku při střídání a oba čerství hráči přidali třetí a čtvrtou branku. Postupně to byli v 76. samostatným únikem Carda a o 4 minuty později Ríša Náhlík krásnou střelou z dálky. 4:1. Opět nám unikl konec utkání a již druhou penaltu domácí v posledních minutách korigovali na 4:2.



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
Z. Kučera [-] - I. Štangret [-] , M. Kolafa [-] (73. R. Dordyay [-] ) , V. Matsola [-] , O. Sobotovič [-] (77. M. Oračko [-] ) , M. Zelený [-] , K. Penzenstadler [-] , S. Toušek [-] , P. Ťápal [-] , L. Novotný [-] , V. Cais [-]

TJ Dražejov
P. Brož [-] - L. Šulda [-] , O. Koutský [-] , F. Brázda [-] , T. Brož [-] - P. Poláček [-] , V. Šrámek [-] , K. Krýsl [-] , T. Hynek [-] (52. A. Buriak [-] ) - D. Oberreiter [-] (77. R. Náhlík [-] ) , M. Bračok [-] (73. D. Carda [-] ) -

ŽK: 88. M. Zelený - 5. T. Brož , 35. J. Matas , 61. M. Bračok , 71. K. Krýsl .
Hráči zápasu: D. Carda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - ŠŤASTNÝ Petr, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Michal Hojdekr
Tip experta: výhra domácích

Když kluci před zápasem nepůjdou pařit, tak je nikdo nezastaví. Věřím v jejich výhru.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Pokud budou chtít Husinečtí zachránit soutěž musí doma vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích