F. Roučka 61. (p.)
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí v deseti vyválčilo bod ve Vacově


Branky


61. F. Roučka (p.) - 11. J. Toncar
27

Sobotní odpoledne nabídlo duel i ve Vacově, kam zavítalo Vlachovo Březí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka a červené karty

Hosté, kteří přijeli v okleštěné sestavě, přijeli s jasným úkolem ubránit útočné duo domácích Bujok, Zitta, které trápí celou soutěž. Kromě pevné obrany byly důležité také brejky, které Vlacháč chtěl využívat. Po jedenácti minutách navíc jeden takový musel lovit Forejtar ze sítě! Beránek našel svým pasem zaběhnutého Toncara, který ranou na zadní tyč poslal hosty do vedení. Domácí měli během poločasu pár dobrých náznaků vyrovnat, navíc hosté museli po červené kartě Hubáčka ve 27. minutě hrát v deseti, ale v brance žádný míč do poločasu už neskončil. Nutno ještě dodat, že hosté ve 27. minutě neobdrželi jen jednu, ale rovnou dvě červené karty, neboť z lavičky byl vyloučen Majer.

Pouze vyrovnání

Obrana byla klíč a Březí, které hrálo v deseti, si toho bylo vědomo. Domácí si nevěděli rady a zmohli se buď na rány za vápnem, nebo na centrované míče, které sbírala hostující obrana. V 61. minutě ale přišel zákrok brankáře Kouby na Kryštofa, za který nařídil rozhodčí Handšuh penaltu. K té se postavil Roučka, a i když Kouba vystihl směr, tak na přesně umístěný míč nedosáhl. Domácí chtěli tři body a jejich hra tomu odpovídala, ale došlo jen na marné snahy. Březí ubránilo v deseti ve Vacově remízový výsledek, 1-1.



Ohlasy k zápasu



FC Vlachovo Březí
FB FCVB: Ubojovaný bod s cenou zlata. Přes hodinu hráli kluci v deseti a kromě penalty nedovolili Vacovu žádnou závažnější šanci. Pochvalu si zaslouží celý tým.



Sestavy


SK Vacov
V. Forejtar [-] - M. Moutelík [-] , K. Procházka [-] , J. Mrázek [-] - A. Jírovec [-] , Š. Kryštof [-] , F. Roučka [-] - A. Bujok [-] , V. Zábranský [-] , F. Zitta [-] , J. Ketzer [-] (27. J. Bubík [-] )

FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - A. Kravčenko [-] (77. J. Bušek [-] ) , R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , V. Plachta [-] , J. Toncar [-] , J. Hubáček [-] , Š. Kužvart [-] , L. Martínek [-] , F. Beránek [-] , J. Bízek [-]

ŽK: 55. J. Mrázek - 27. J. Hubáček , 62. M. Hojdekr , 62. F. Beránek , 90. J. Bušek . ČK: 27. J. Hubáček , 28. L. Majer .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HANDŠUH Karel - MRÁZ Marek, ŠVIHEL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Martin Machnyk
Tip experta: výhra domácích

Vacov je doma silné mužstvo, i když musím říct, že Vlacháč letos předvádí taky pěkný fotbal, ale domácí to doma urvou a vyhrajou 3:0.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích