3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 15:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražejov na jaře stále bez bodu


Branky


27

Po třech porážkách a týdenním volnu čekal na Dražejov venkovní zápas v Cehnicích. Tento duel tak měl přinést jednomu z týmů první jarní vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle

První poločas přinesl vyrovnanou hru, ve které měli první brankovou příležitost domácí v 18. minutě. Ke smůle hostí dokázal kapitán Cehnic Krejsa poslat míč z úniku za záda Brože a Cehnice tak vedly. Vedení vydrželo až do 36. minuty, kdy za hosty vyrovnal z dorážky Mertlovi střely Hlavin. Remízový stav ale vydržel pouhé dvě minuty, neboť vedení vrátil domácím hráč s číslem dva na dresu, Libor Čech, a ten tak svým přímým kopem stanovil poločasový výsledek. Nutno dodat, že Dražejov mohl také vést, ale šanci Poláčkavykopl na brankové čáře obránce domácích Martínek.

Pouze snížení

Hosté do druhé půle vstoupili aktivně a snažili se vstřelit vyrovnávající branku. Ta bohužel nepřicházela a v 64. minutě navíc zasadil další ostrou ránu domácí Šebesta, který zvýšil na 3-1. Hosté se poté ve zbytku zápasu zmohli už jen na snížení v úplném závěru, když se prosadil Šrámek. Dražejov tak podlehl Cehnicím 2-3.



Ohlasy k zápasu



TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: V Cehnicích jsme opět doplatili na naše chyby. První branku jsme domácím darovali, ve 30.minutě Mertl z dálky vyzkoušel pozornost domácího gólmana a ten pouze vyrazil před sebe, míč dorazil Hlavin a my srovnali. Chvíli na to poslal Hrčka Poláčka do souboje před vápnem s gólmanen a míč již směřoval do brány. Domácí Martínek na čáře stihl vykopnout a zachránit naše otočení výsledku. Bohužel za další chybu jsme zaplatili hned dvě minuty poté. V druhé půli jsme měli velký tlak, ale bez vstřelené branky. Hosté navýšili, když náš gólman podklouzl a jednoduchou střelu doprostřed už nestihl. My z tlaku snížili až v 90. minutě a více jsme již nedokázali proměnit. Příští kolo máme doma Sousedovice.



Sestavy


Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , R. Frčka [-] (85. J. Jiřinec [-] ) , P. Šebesta [-] , O. Sadlak [-] , P. Krejsa [-] (65. M. Řehoř [-] ) , M. Kováč [-] , J. Štrobl [-] , J. Čech [-] , L. Čech [-] (90. M. Frčka [-] )

TJ Dražejov
P. Brož [-] - T. Martínek [-] (59. D. Pojsl [-] ) , O. Koutský [-] , F. Brázda [-] , T. Brož [-] (31. M. Mertl [-] ) - P. Poláček [-] , J. Matas [-] , K. Krýsl [-] , D. Hlavin [-] - T. Hrčka [-] (70. M. Bračok [-] ) , V. Šrámek [-] -

ŽK: 65. D. Pojsl , 82. V. Šrámek , 82. O. Koutský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠVARC Alois - SMOLA Martin, PETRÁŇ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Lukáš Šimák
Tip experta: výhra hostů

Dva týmy, kterým se vstup do jara zatím moc nepovedl. Dražejov ale bude mít více štěstí a v Cehnicích bude brát všechny tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí konečně vydřou tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích