3:1
(0:0)
49. D. Pojsl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražejov jede z Bělčic s prázdnou


Branky


46. K. Hanzlík , 68. J. Houda , 86. O. Páca - 49. D. Pojsl
23

Sérii domácích zápasů zakončily Bělčice duel s Dražejovem, který na jaře zatím nezískal ani bod ze dvou duelů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Na těžkém a mokrém terénu přinášel zápas od prvních minut hodně bojovné utkání, které přineslo i své šance, hlavně Bělčic. Domácí hráči ale nebyli schopni překonat brankáře Brože a tak poločas skončil bezbrankovou remízou.

Vyrovnaný poločas

Pravá show začala pro diváky hned po začátku druhé půle, když už po minutě hry dokázal poslat do vedení domácí tým kapitán Karel Hanzlík. Vedení ale dlouho Bělčicím nevydrželo, když se tři minuty na to prosadil střídající Pojsl. Hosté poté byli lepším týmem a mohli se dostat i do vedení. Domácí ale podržel mladičký brankář Skala. Pro hosty bohužel platilo rčení, nedáš, dostaneš. V 68. minutě poslal Houda domácí opět do vedení, když na jeho hlavičku Brož nedosáhl. Hosté chtěli něco se zápasem udělat, ale do Bělčic dorazili pouze s dvanácti hráči a kvůli zranění dohrávali hosté nakonec v deseti. V 86. minutě už jen upravil výsledek na konečných 3-1 Páca a Bělčice tak slavily druhou výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš - trenér: Dražejov mě v zápase mile překvapil. První poločas branku nenabídl, i když jsme zase měli dost šancí. Druhý poločas jsme hned na úvod vstřelili branku, ale vedení nám dlouho nevydrželo. Potom nás hosté zatlačili, ale podržel nás brankář. Naštěstí jsme po těchto šancích vstřelili branku na 2-1 a zápas jsme zvládli.

TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: Bělčice byli zatím nejhratelnější soupeř jara. Bohužel jsme dorazili v malém počtu a nedařilo se nám efektivně zakončovat. Těžký terén nám velké dělal problémy. Po bezbrankové první půlce jsme hned v první minutě inkasovali. Střídající Pojsl dokázal za chvíli ale srovnat a dostali jsme se na koně. Domácí ale našli opět po centru balon a navýšili na 2:1. Čtvrt hodiny před koncem se zranil T. Brož a my dohrávali v deseti. Bělčice ještě na konci upravili na konečných 3:1. Tři kola bez bodu, musíme doma zabodovat s Bavorovem.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
T. Skala [-] - J. Houda [-] , K. Hanzlík [-] , M. Ráž [-] , A. Ježek [-] , O. Páca [-] , J. Vejšický [-] (86. M. Fiala [-] ) , V. Mach [-] (68. L. Mach [-] ) , M. Hrkel [-] , M. Hevera [-] (89. T. Ježek [-] ) , K. Zeman [-]

TJ Dražejov
P. Brož [-] - K. Krýsl [-] , O. Koutský [-] (46. D. Pojsl [-] ) , T. Brož [-] - D. Hlavin [-] , J. Matas [-] , P. Poláček [-] - T. Hrčka [-] - J. Holfeld [-] , V. Šrámek [-] , F. Brázda [-]

ŽK: 52. V. Mach , 87. A. Ježek , 90. O. Páca - 28. K. Krýsl .
Hráči zápasu: K. Hanzlík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: HRUŠKOVÁ Katka - FRČEK Filip, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Martin Kukla
Tip experta: výhra domácích

Dražejov se zatím na jaře hledá a v Bělčicích je bude čekat těžký zápas. Osobně víc věřím domácím a tipuji jejich výhru. 3-1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Sousedé v tabulce si to rozdají na férovku a bode s toho bod pro každého.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích