Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 10:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé podlehlo rezervě Kaplice


Branky


15

Kaplická rezerva sehrála své poslední střetnutí sezóny v sobotu dopoledne v Mladém. Na perfektně připraveném hřišti se hrál zajímavý duel, v kterém byli lepším týmem hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapličtí se také zaslouženě dostali do vedení v jednadvacáté minutě, kdy se po chybě domácí obrany dostal lacino k míči Nikita Popov, který následně pronikl do vápna a přesným zakončením dokázal překonat brankáře Pokorného – 0:1. Svým prvním gólem v sezóně dostal Kaplické do vedení. Radost hostům vydržela pouhých sedm minut, kdy chybu pro změnu na hostující straně potrestal gólem Tomáš Linhart – 1:1. Netrvalo dlouho a domácí dokonali obrat ve vývoji skóre, když se v 37 minutě po rohovém kopu v koncovce prosadil znovu Tomáš Linhart – 2:1. Ale ani hosté se nenechali s gólovou reakcí příliš zahanbit. Domácí se z nabitého vedení radovali sotva dvě minutky. Po pravé straně zatáhl balón Svoboda a po jeho přesné přihrávce poslal míč za Pokorného záda Ievgen Presniakov – 2:2. Tímto výsledkem skončil i celý první poločas. Po změně stran už se gólově prosazovala pouze jedna strana. I když příležitosti si vypracovali hráčů obou týmů, přece jenom více jich měli na svém kontě hosté a Kapličtí se také dokázali v koncovce prosadit. V 69 minutě dokázal přihrávku Presniakova přetavit ve vedoucí gól Nikita Popov – 2:3. I na tuto branku záhy navázala druhá. Tentokráte se však nejednalo o vyrovnání, ale naopak se Spartakovcům podařilo odskočit na dvoubrankový rozdíl, když přihrávku nejmladšího hráče utkání šestnáctiletého Dreilinga zužitkoval Ievgen Presniakov – 2:4. Dvougólový náskok si již Kapličtí ve zbývajících minutách dokázali pohlídat a dokázali tak navázat na domácí výhru se Sedlecem a sezónu zakončili vítězstvím. Hostující trenér Kučera chválil za předvedený výkon celý tým, vyzdvihl pak dvojici ukrajinských forwardů, kteří každý vstřelili po dvou gólech a dvojici středových hráčů Nowak, Dreiling, která věkem spadá ještě do kategorii mladšího dorostu. 

Zaslal Libor Granec



Sestavy


SK Mladé
M. Pokorný [-] - P. Šimek [-] , J. Linhart [-] (55. M. Schuster [-] ) - T. Kočvara [-] (36. J. Janáček [-] ) , V. König ml. [-] (70. M. Zemek [-] ) , V. Šafrata [-] - V. Moudrý [-] , T. Linhart [-] , D. Ludvík [-] - A. Kolář [-] , M. Drábek [-]

TJ Spartak Kaplice B
F. Bílý [-] - D. Svoboda [-] (46. F. Šedivý [-] ) , M. Lhotský [-] , Z. Kolek [-] (88. V. Kuchař [-] ) , N. Popov [-] , T. Nowak [-] , I. Presniakov [-] , P. Dreiling [-] , M. Slanina [-] , J. Doubrava [-] , R. Rypáček [-]

ŽK: 69. V. Moudrý .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Průchová Nikola - VOTAVA Pavel, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jan Šebelka
Tip experta: výhra domácích

Mladé doma vyhraje a skončí na 5. místě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

12. 6. 2023 08:21
výhra domácích