M. Rybáček 25.
T. Dvořák 56. (vl.)
2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec opět padl


Branky


25. M. Rybáček , 56. T. Dvořák (vl.) - 30. F. Benhák , 48. J. Zedek , 60. F. Benhák , 85. J. Zedek
18

Ve slunném, sobotním odpoledni hostil předposlední Sedlec na svém hřišti fotbalisty Boršova nad Vltavou. Sedlec je již v kritické situaci, ale na domácím hřišti měl za cíl zvítězit. Hosté, ač se nacházejí ve spodní části tabulky, mohou hrát již s klidem na kopačkách. V sedlecké brance v tomto utkání chyběla tradiční jednička a tak poprvé zaskočil brankář B týmu Miroslav Lohonka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání s mnoha chybami v rozehrávce na obou stranách. Zřejmě vlivem teplého počasí nebylo ani tempo utkání kdovíjaké. V 25. minutě šel Sedlec do vedení, po centru z pravé strany se do souboje s brankářem pustil Martin Pešek, rozhodčí vyhodnotil souboj jako dovolený a tak se míč dostal k osamocenému Michalu Rybáčkovi a ten z bezprostřední blízkosti branky poslal míč do sítě – 1:0. Domácí se z vedení neradovali dlouho, v 30. minutě po dlouhém odkopu a dvou nepřesných hlavičkách sedleckých obránců, se k míči dostal hostující František Benhák a obstřelil brankáře Lohonku – 1:1. V poslední minutě prvního poločasu si mohl Sedlec vedení vzít zpět, ale přímý kop Reitingera skončil na břevně.

Chvíli po rozehrání druhé půle Sedlec inkasoval, po nepřesně založeném útoku, dlouhém míči na pravou stranu, odtud přišla přihrávka na volného Jaroslava Zedka, který neměl problém vstřelit branku – 1:2. Sedlec brzdila zejména nepřesná rozehrávka, ale dokázal si vypracovat některé standardní situace a rohy. V 56. minutě, po stříleném rohu Milan Peška, si míč do vlastní sítě srazil hostující Tomáš Dvořák – 2:2. Vyrovnaný stav vydržel pouze čtyři minuty, když se opět po sedlecké ztrátě balonu prosadil podruhé v zápase František Benhák – 2:3. Sedlec se na další vyrovnání stavu již nezmohl a tak v 85. minutě dal definitivní tečku zápasu Jaroslav Zedek, který obešel i brankáře Lohonku a do prázdné branky vstřelil čtvrtou branku svého týmu – 2:4. Tímto skóre utkání skončilo.

Zdroj: sksedlec.cz



Sestavy


SK Sedlec
M. Lohonka [-] - J. Zíka [-] , L. Koňarík [-] , M. Pešek [-] (46. J. Koch [-] ) , R. Hudec [-] , M. Peterka [-] , I. Cibuzar [-] (78. O. Voráček [-] ) , M. Rybáček [-] , V. Reitinger [-] , V. Kozel [-] , M. Pešek [-] (69. V. Šindelář [-] )

FK Boršov nad Vltavou
P. Trčka [-] - J. Lísal [-] , T. Dvořák [-] , J. Zedek [-] , P. Kuryliuk [-] , V. Čuřík [-] , T. Vaverka [-] , R. Kofroň [-] , F. Benhák [-] , T. Kéri [-] (46. P. Volf [-] ) , R. Řežáb [-]

Hráči zápasu: F. Benhák , J. Zedek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Křížek Danek - VELFL Matyáš David, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Sedlec bohužel doma body neuhraje. Boršov vyhraje a odveze všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů